Choi Daniel'in Sıkıntılı Geçmişi

tvN de yayınlanan Baek Ji Yun’s People Inside adlı talk-show da röportaj yapılan Choi Daniel sıkıntılı geçmişinden bahsetti. "Annemi 5 yaşında kaybettim. Ardından babamın işi iflas etti. Halamın evinde yaşadım, büyük abim ise diğer halamın evinde kalırken babamda başka bir evde kalıyordu. O zamanlar rahat, şanslı ya da mutlu değildim. Sanırım yoksulluğun verdiği hislerdi. Annemin yokluğu oyunculuğumun bir kısmınıda etkiledi. Anne sevgisine dair hiçbir bilgim, hissiyatim olmadı. Good job, good job adlı dramada bir sahnede annesinden azar işitip ağlayan bir çocuğu oynamam gerekiyordu. O sırada Kim Hae Sook'a (anne rolündeki kişi) bu çocuğun neden ağladığını anlayamadığımı sordum. Bana anneni mi kaybettin? Öyleyse sana anneliğin nasıl olduğunu göstereyim sadece beni izle dedi. Ona çok minnettarım. 26 yaşındaki aktör oyunculuk sebebiyle üniversitesini 1 dönemlik durdurmuş. Onun fikrine göre eğer bir insan ne istediğini iyi biliyorsa seçimi bunu üniversitede ya da çalışma alanında ok iyi öğrenmeli. Seçmelerde 100 kere denediğini başarısız olduğunu ayrıca hayali mutlu bir şekilde yaşamak, köpeklerle parkta gülüşmek. (oldukça mütevaziymiş :D )

Yoon Jin Seo İntihara Kalkışmadı!

28 Haziranda aktris Yoon Jin Seo odasında intihara girişmiş bir şekilde bulunmuştu. Polisin odasında bulduğu notlara göre yalnızım, üzgünüm gibi yazılar vardı.
Yoon Jin arkadaşıyla buluşmayınca menajeri evine gittiğinde onu öyle görünce 119'u aradı. Hastahanede midesi temizlendikten sonra kendine geldi. Temsilcisi intihar söylentilerini reddetti ve bitiş yapmış TVN draması   A Year in Twelve Men den sonra, 29 yaşındaki aktrisin ABD'de 2 ay zaman geçirdiğini ve birkaç gün önce geldiğini söyledi.." Jet lag atlatmaya çalışırken aceleyle uyku hapları alması gerekirken 3 paket soğuk algınlığı ilacı aldı. Uyandığında da etrafındakilere olan biteni sormaya çalıştı". Odasındaki notlar için de Yoon Jin'in senaryo yazmayı sevdiğini o notlarında onun bir parçası olduğunu söyledi. Temsilcisi cuma ya da cumartesi hastahaneden çıkacağını 17 temmuz da yeni filmi Protect Me'nin çekimlerine başlayacağını duyurdu.

Tweet güncellemesi: Yoon Eun Hye'in Madagascar'daki İnsani Çalışması

25 haziranda, Yoon Eun Hye tweetledi ,” Mükemmel bir yer olan Madagascar'dan güvenli bir şekilde yeni geldim. Güzel doğanın arkasında, orada bulunan yaralı fakir çocuklar çok sevimli.. İnsanlar ve bu yer için dualar ediyorum”

Lee Min Ho'nun Yeni Dizisi Faith'ten Görüntüler

Lee Min Ho’nun ajansı, StarHaus Entertainment, Min Ho'nun SBS kanalında yayınlanacak olan Faith adlı yeni bir dizide oynayacağını açıkladı.
Dramada, Lee Min Ho Goryeo döneminde yaşayan bir savaşçıdır. Yardımcı aktör Kim Hee Sun ise modern zamandan bu çağa yolculuk eden bir estetik cerrahı canlandırmaktadır.Lee Min Ho dizide, saldırıya uğrayan bir prensese yardım etmek için cerrahı modern çağdan kaçırıp 700 yıl öncesine götürür.
Fotoğraflarda Lee Min ho'yu ağır, antika bir savaşçı kıyafetiyle görüyoruz. Tuttuğu kılıç ve zamanın trend saçıyla gerçekten çok yakışıklı görünüyor. :)

Faith 13 Ağustosta başlıyor. 






I Do, I Do Dizisinin Yıldızından İdeal Kadın Tipi

26 yaşındaki aktör Lee Jang Woo kendisiyle yapılan röportajda ideal kadın tipiyle ilgili sorulan soruya "iyi bir aşçı ve iyi aile kızı olması" gerektiğini söyledi. Devamında, "son zamanlarda dizi çekimleri sebebiyle zamanımı hep dışarıda geçiriyorum. Günlük hayatta durağanlığa önem verdiğimi fark ettim. Durağan bir evlilik istiyorum. Evde olmayı seven bir kadın olması gerektiğini düşünüyorum.

Yardımcı oyuncusu olduğu Kim Sun Ah hakkında " Şimdi iyi biliyorum ki o gerçekten iyi bir aktris. onunla çalışan her aktör gerçekten iyi sonuçlar elde ediyor. Bu sadece iyi bir takım işinden kaynaklanmıyor,  oynadığı her dramada çekiciliği ciddi anlamda kendini gösteriyor. Onunla çalışırken partneri olarak samimiyetini hissetim. Bunu da ondan öğrenerek bende partnerime samimiyetimi yansıtmayı ve ona yardım etmeyi istiyorum."


Yoo In Na, Ji Hyun Woo ile sevgili olduğunu açıkladı!

Queen Inhyun’s Man dizisinden tanıdığımız çift gerçek hayatta da beraber olduklarını KBS nin radyo programında açıkladılar. 
Yoo In Na; Ji Hyun Woo'ya olan hislerimi drama çekimlerimiz sırasında tam olarak anladım. Fakat dramadaki karakterimle gerçek hislerimin çakışmaması için Woo'ya drama bitene kadar beklemesini söyledim. Gerçekten ona çok minnettarım. Kalbini yüzünden, gözlerinden okuyabiliyorum. Hiçbir şey düşünmeden bana kalbini açtı. Bu benim için gerçekten önemli.
Birbirlerine yakışmışlar sizce? :)

A Gentleman’s Dignity'den Yoon Jin Yi'nin Birbirinden Güzel Set Kombinleri

Yeni yeni popüler olmaya başlayan Yoon Jin Yi, Gentleman’s Dignity’s dizinin seçmelerinde 119 kızı geçerek rolü kaptı. Gerçekten göz alıcı moda anlayışı var. Dizi boyunca kullandığı kıyafetler belli bir kitlenin gerçekten hoşuna gitmeye başlamış. Her bir bölümün yayınlanmasından sonra izleyiciler internette Yoon Jin Yi’nin hırkası, tek parça elbisesi gibi birçok aramalarda bulunuyorlar.Basit gibi görünsede  birkaç hırka ve t-shirtlerle gerçekten çok şık görünüyor.

Queen Inhyun's Man

Kim Boong-Do yaklaşık 300 önce Joseon Hanedanlığında yaşayan asil bir adamdır.Zamanının Queen Inhyun'ınını sarayın entrikalarından korumak için söz vermiştir. Saray entrikaları yüzünden zor durumda kalan Kim Boong onu seven gisaeng tarafından budadan bir tılsım alarak Kim Boong'a verir. Zor bir durumdayken birden 2012 yılına bir film setine gelir. Choi Jin-Hee aktrist olmak isteyen genç bir kızdır. eski arkadaşı Han Dong-Min şöhret basamaklarında ilerlemiş ve ünlü olmuştur. Choi Jin-Hee Queen Inhyun dramasında oynamak için seçemelere katlır. ve Queen Inhyun rolünde rol alır. Dizinin başlama sırasında Kim Boong-Do ile tanışır. Onun geçmişte geldiğini öğrenince ona yardımcı olmaya başlar. Aralarındaki ilişki gün geçtikçe büyük bir aşka dönüşür. Zaman onların bu aşkını kabul edecek mi?


Queen In-Hyun's Man-Ji Hyun-Woo.jpg Queen In-Hyun's Man-Yoo In-Na.jpg Queen In-Hyun's Man-Kim Jin-Woo.jpg Queen In-Hyun's Man-Ga Deuk-Hi.jpg
Ji Hyun-Woo Yoo In-Na Kim Jin-Woo Ga Deuk-Hi
Kim Boong-Do Choi Hee-Jin Han Dong-Min Jo Soo-Gyung

The King 2 Hearts

Lee Jea Ha Güney Kore'nin sembolik prensidir. Kuzey ve güney Kore'nin birlikte katılmak zorunda olduğu bir yarışmada Kuzey kore'nin 30. ordu eğitmeni Kim Hang Ah ile tanışır. Eğitim sıralarında birbirleriyle geçinemezler. Aynı zamanda iki ülke düşman oldukları için de birbirlerine güvenmezler. Eğitim sıralarında yakınlaşmaları basın tarafından görüntülenince ortaya diplomatik sorunlar çıkar. Sorunları halletmek içinde evlenmek zorunda kalmışlardır. Lee Jea Ha'nın ağabeyi bomba saldırısından öldüğü için kral olarak Lee Jea Ha başa geçer.Lee Jea Ha ve  Kim Hang Ah politik sorunlar arasında kalmış birbirlerine seven iki aşıktır.

The King 2hearts-Ha Ji-Won1.jpg The King 2hearts-Lee Seung-Gi1.jpg The King 2hearts-Yoon Je-Moon1.jpg The King 2hearts-Lee Yoon-Ji1.jpg The King 2hearts-Jo Jung-Suk1.jpg
Ha Ji-Won Lee Seung-Gi Yoon Je-Moon Lee Yoon-Ji Jo Jung-Suk
Kim Hang-Ah Lee Jae-Ha John Mayer Lee Jae-Shin Eun Shi-Gyung
(Kim Bong-Goo)
The King 2hearts-Lee Sung-Min (1968).jpg The King 2hearts-Yoon Yeo-Jung.jpg The King 2hearts-Lee Soon-Jae.jpg The King 2hearts-Jeong Man-Sik.jpg The King 2hearts-Kwon Hyun-Sang.jpg
Lee Sung-Min Yoon Yeo-Jung Lee Soon-Jae Jeong Man-Sik Kwon Hyun-Sang
King Lee Jae-Gang Bang Young-Sun Eun Gyu-Tae Lee Kang-Suk Yeom Dong-Ha
The King 2hearts-Choi Kwon.jpg The King 2hearts-Lee Yeon-Kyung.jpg The King 2hearts-Lee Do-Kyeong.jpg The King 2hearts-Samantha Daniel.jpg The King 2hearts-Jeon Kuk-Hwan.jpg
Choi Kwon Lee Yeon-Kyung Lee Do-Kyeong Samantha Daniel Jeon Kuk-Hwan
Kwon Young-Bae Park Hyun-Joo Kim Nam-Il Bongbong Hyun Myung-H

I Love Lee Tae Ri

Tae-Ri yurt dışında eğitim görmüş zengin bir kadndır. Yaşadığı kalp kırıklığı yüzünden urt dışında yaşamaktadır. Dedesi ölünce mirası Tae-Ri'ne kalır. Müzesinde sergilemek amacıyla yurt dışından özel antika bir güneş saati getirir. Eun-Dong 14 yaşında kendisinden 7 yaş büyük olan şarkıcı grubunun lideri JUB' a aşıktır. Eun-Dong ailesi eski kore adetlerine göre JUB ile nişan yaparlar. Tabiki JUB büyük annesinin isteği üzerine oradadır. JUB Tae-Rin'in müzesinin açılışı vereceği konsere Eun Dong götürür. Eun-Dong, JUB'un  Yong- Jin ile öpüştüğüü görür. JUB'un aslında Yang-Jin'i sevdiğini görünce kalbi kırılır. Yong- Jin'i takip ederkeb Tae-Rin ile karşılşır. Elekrikler aniden gittiğinde Eun- Jun Tae- Rin'e  sarılarak destek olur. Bu sırada güneş saati hareket eder. Eun Jun Avusturya'daki yüzme maçına gitmek için hazırlanırken koçunun gözleri önünde havuzda yüzerken 14 yaşındaki Eun-Jn 25 yaşındaki bir delikanlığa dönüşür....

I Love Lee Tae-Ri-Kim Ki-Bum.jpg I Love Lee Tae-Ri-Park Ye-Jin.jpg
Kim Ki-Bum Park Ye-Jin
Keum Eun-Dong Lee Tae-Ri
I Love Lee Tae-Ri-Yang Jin-Woo.jpg I Love Lee Tae-Ri-JUB.jpg I Love Lee Tae-Ri-Lim Ho.jpg I Love Lee Tae-Ri-Lee Moon-Su.jpg I Love Lee Tae-Ri-Soy.jpg
Yang Jin-Woo JUB Lim Ho Lee Moon-Su Soy
Choi Seung-Jae Ha Soon-Sim Keum San Keum Hak-Sa Na Hong-Sil

Big

Da-Ran arkadaşının düğününde geçirdiği kaza sonucu Seo Yoon Jae ile tanışır. Yoon Jae ile ilişkileri büyür evlenme kararı alırlar. Da-Ran geçirdiği kaza sebebiyle öğretmenlik sınavına girememiştir. Bir okulda sözleşmeli öğretmen olarak çalışır. Okula Amerika'dan gelmiş Koreli öğrenci Kang Gyung-Joon ile tanışır. Kendini beğenmiş 18 yaşında bir gençtir. Kang Gyung-Joon annesini kaybetmiştir. Dayısı onunla ilgilenir. İlgisinin sebebide annesinden kalan mirastan yararlanmak istemesidir.
     Son zamanlarda Yoon Jae, Da-Ran'a karşı biraz soğuk davranmaktadır. Da-Ran'a düğün hazırlıklarında yardım etmez. Da-Ran durumun farkına varır Yoon Jae'ye kendisini sevip sevmediğini sorar. Yoon Jae cevabını yanına geldiğinde söyleyeceğim der. Da-Ran o sırada  Kang Gyung-Joon ile birliktedir. Kang Gyung-Joon üzüldüğü için onu bir deniz kenarına götürmüştür. Kang Gyung-Joon, Da-Ran'ın telefon konuşmasından sonra tek başına geri dönerken yolda kaza olur Yoon Jae ile birlikte denize düşerler. Yoon Jae onu kurtarır. Kang Gyung-Joon uyandığında kendisini morgta bulur ama terslik vardır çünkü kendisi Yoon Jae'nin bedenindedir. Kang Gyung-Joon'un bedenide bilinçsiz bir şekilde hastanede yatmaktadır.

Big-Gong Yoo.jpg Big-Gong Yoo1.jpg Big-Lee Min-Jung.jpg Big-Bae Suzy.jpg Big-Jang Hee-Jin.jpg
Gong Yoo Gong Yoo Lee Min-Jung Bae Suzy Jang Hee-Jin
Yoon-Jae's vücudu+Gyung-Joon'un ruhu Seo Yoon-Jae Gil Da-Ran Jang Ma-Ri Lee Se-Young





Shin Won-Ho Big-Kim Hyun-Sung.jpg Big-Ko Su-Hee.jpg Big-Ahn Seok-Hwan.jpg Big-Yoon Hae-Young.jpg
Shin Won-Ho Jang Hyun-Sung Ko Su-Hee Ahn Seok-Hwan Yoon Hae-Young
Kang Gyung-Joon Kang Hyuk-Soo Lee Gyung-Mi Gil Min-Gyu Lee Jung-Hye

Big-Baek Sung-Hyun.jpg
Baek Sung-Hyun