First Kiss


Yılı: 2007
Türü: Romantik
Bölüm Sayısı: 11
Hana Yori Dango'nun yıldız oyuncusu Inoue Mao bu sefer şımarık ve bencil bir kız rolüyle karşımıza çıkıyor. Mio Amerika'da yaşayan şımarık, bencil bir kızdır. Kalbindeki bir hastalıktan dolayı ameliyat olması gerekiyordur. Ameliyatın riskleri çok fazladır. On yıl önce ebeveynlerinin boşanmasından sonra Kazukisi, kız kardeşi Mio'yu görmemiştir. Oldukça tatlı sevimli olan kız kardeşini düşünürken karşısına küstah bir kız çıkınca şok geçirir, fakat hastalığını duyunca onu mutlu etmeye çalışır. Onun isteklerini elinden geldiğince arkadaşalrıyla yapmaya çalışır. Oldukça keyifli ve duygusal bir drama, Hana Yori Dango'daki o mütevazi kız karşımızda şimdi tam tersi bir karakterle çıktı. İzlerken kıza gıcık ve sinir olduğumda bir gerçek =)
Oyuncular


Dramayı indirebileceğiniz Linkler
11 Bölüm Toplamda
First Kiss 01 sub .rmvb (169 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 02 sub .rmvb (135 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 03 sub .rmvb (129 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 04 sub .rmvb (126 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 05 sub .rmvb (127 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 06 sub .rmvb (130 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 07 sub .rmvb (129 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 08 sub .rmvb (123 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 09 sub .rmvb (133 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 10 sub .rmvb (127 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
First Kiss 11 FINAL (132 MB) SendSpace RapidShare Pt1 Pt2
( Linkler
Original .avi fansub eps by SARS fansubs
.rmvb encoding by himura_KAORU )

Smiling Pasta


Yılı: 2006
Bölüm Sayısı: 17

Cheng Xiao Si (Cyndi Wang) oldukça tatlı bir kızdır fakat erkek arkadaşdan yana şanssızdır ve bir ilişkisi 3 aydan uzun sürmez. Sevgilisindne ayrılan Cheng üzgün bir şekilde ne yapacağını bilmezken önüne çıkan biri ile çarpışır ve kaza ile öpüşürler. Bu kişi ünlü şarkıcı He Qoun (Nicholas Teo)'dur ve arkasındaki paparazzilerden kurtulmaya çalışıyordur. Hayatı bu çarpışmadan sonra değişir. Herkes artık Cheng'i onun nişanlısı olduğunu sanıyordur. Ayrıca Cheng, He Qun'un erkek kardeşi Ah Zhe'den uzun süredir hoşlanıyordur. Bu iki kardeş Ah Zhe'nin kız arkadaşının ölümünden sonra küsmüşlerdir. Şimdi Chen bu karmaşadan çıkmaya çalışacaktır.

Oyuncular

Taiwan Dramaları


Taiwan dramaları artık kendini göstermeye başladı. Avrupada ve Türkiye'de bir çok drama sever Taiwan dramalarını internetten bulup indiriyor. En iyi taiwan dramaları arasında Smiling Pasta, Silence ve Peach Girl bulunmakta. Oldukça başarılı yapımlar olan bu dramaların devamıda var ve her geçen gün başarılı eserlerle Taiwan dramalarına ilgi artacak