Matsumoto Jun ile "Smile"

Matsumoto Jun'un yeni dizisi 17 Nisan'da başlıyor. Her cuma 22:00 da yayınlanacak olan dizide Matsumoto, Hayakawa Bito adlı yarı Filipinli bir genci canlandırıyor. Bito'nun babası ölmüştür ve annesi de ortalarda yoktur. Bir çok talihsiz olay yaşamasına rağmen hayata pozitif bakabilen her zaman gülümseyen biridir. Mishima Hana bir kaza sonucu konuşma yeteneğini kaybetmiştir ama hayatı neşeli bir şekilde yaşıyan genç bir kadındır.

Smile Fragmanı

Oyuncular

Full House 2 Sezonu Ağustosta

Full House 2 sezonu ağustosta KBS'de yayınlanmaya başlayacak. İlk sezon Çin'de ve Güneydoğu Asya'da büyük ilgi görmüştü.  Song Hye Kyo ile Bi en yakışan çift ödülünü ve en iyi drama ödülünü almışlardı. 2 Sezonda kimin oynayacağı ve içeriği hakkında ilerki zamanlarda bilgi vereceğim.=)

Full House

Han Ji Eun toy bir yazardır. Arkadaşları tarafından kandırılarak Çin'e tatil için gitmiştir. Ama beş parasız bir şekilde orada  kalır. Ünlü aktör Lee Young Jae ile karşılaşır ve Han Ji ondan para alarak Kore'ye geri döner. Fakat büyük bir süprizle karşılaşır çünkü ondan habersiz, arkadaşları tarafından Lee Young Jae'ye evi satılmıştır. Han Ji eun babasının yaptığı bu evi terk etmek istemez. Lee Young Jae bazı söylentiler yüzünden Han Ji ile bir antlaşma yaparlar. Antlaşmaya göre 1 yıllığına evli kalacaktır, bu süre bitiminde evi Han Ji'ye bırakacaktır. Ayrıca evin temizliği düzeninden de Han Ji sorumludur.
.......................................................
Devamını izlemenizi tavsiye ediyorum. 16 bölümlük bu harika dizi  Pool Ha-woo-seu'nun popüler  bir manhwasında temel alınarak yapılmıştır.
                                      
                                              

Witch Yoo Hee

Ma Yoo-hee  bir reklam şirketinin yöneticisidir. Her zaman siyah bir takım elbise ile gözlük takar. Hayattaki tek eğlencesi başkalarında bulduğu kusurlardır. İş arkadaşları ve onun için çalışanlar ondan korkmaktadır. O yokken onun dedikodusunu yaparlar ve ayrıca "Cadı" lakabını takmışlardır 
Choi Mu-ryong Fransız pişirme yöntemlerine tutkulu bir şeftir. Harika bir tat alma yeteneği vardır. Hazırladığı her yemek mükemmel olması için çalışmaktadır. Ailesi onun bir aşçı yerine bir doktor olmasını istemektedir.. Ayrıca çalıştığı her yerde baş aşçıyı eleştirdiği için kovulmaktadır.
Mu-ryong'un en iyi arkadaşı bir kızla çıkması için ikan eder. Bu kız küstah Ma Yoo-hee'den başka biri değildir. Şu ana kadar çıktığı tüm erkekler ondan kaçmışlardır. Mu-ryong yapmacıkta olsa Ma Yoo hee ye iyi davranmaya çalışır ama Ma Yoo hee'nin tutumu yüzünden o gece kötü sonuçlanır.
Mu-ryung babasının çin lokantası için teslimat yaparken Ma Yoo'nnun arabasına zarar verir. Ma Yoo sigorta bilgilerini değiştirir arabanın tamiratını Mu-ryung'un ödeyeceğinden çok fazla söyler. Mu- ryung bu parayı kendi okul öğretiminden vermeyi kararlaştırı fakat yolda parayı çaldırır. Bu nedenle Ma Yoo ile antlaşmaya gitmeye karar verir. Ma Yoo'nun evde yardımcıya ihtiyacı vardır, kişiliği yüüznden hiç kimse uzun süre kalamıyordur. Mu-ryung onun evinde yardımcı olarak çalışmaya başlar. 
Oldukça güzel komik bir dizi :)

Soulmate

Hikaye; Soo-kyung sevgilisi Phillip ile uzun süreli bir ilişkiden sonra evlenmeyi düşünmektedir. Phillip, Soo-kyung'a metroda evlenme teklifi edince herkesin bakışları altında bu teklifi kabul eder. Oysaki hayellerindeki evlilik teklifi ile yüzük çok çok farklıdır. İstemeden de olsa Soo-kyung bu olaydan sonra ona karşı soğur.
Diğer taraftan dramanın diğer baş karakteri, yakışıklımız Dong-wook eğlence amaçlı kızlarla çıkmaktadır. Taa ki Soo-kyung'ın bir arkadaşı ile çıkmaya başlayınca olaylar ardı ardına gelir. Bu dramada karakterler asıl hayatlarının aşklarını yani ruh ikizleri ile karşılaşıyorlar.




Oyuncular

* Shin Dong Wook - Dong-wook
* Lee Soo Kyung - Soo-kyung
* Choi Phillip - Phillip
* Sa Gang - Yu-jin
* Otani Ryohei - Rye Hei
* Jang Mi Ae - Min-ae
* Jung Hwan - Jung Hwan
* Kim Mi Jin - Mi-jin

Coffee Prince

Eun-chan (Yoon Eun-hye) ümitsiz bir kız kardeşi ve olgunlaşmamış bir annesi vardır ailesine yardım etmek için çocuklara karate kursu verir kimi zaman teslimatçı kız, kimi zaman da garsondur. Eun chan'in görünüşü yüzünden bir çok kişi erkek sanmaktadır.
Choi Han gyeol (Gonk, Yoo) tembel biridir. Büyükannesi  bir kahve dükkanı işletmesi için zorlar. Gönülsüzce bu işi kabul eder. Burada çalışanların hepsinin erkek olmasına dikkat edecektir ve hepsini özenle seçer. Tabiki Eun chan Coffee Prince'te çalışmak için kız olduğunu saklar. Coffee Prince açıldıktan sonra Choi Han Gyeol ile Eun chan arasında yakınlaşmalar başlar Choi Han, Eun Han'daki kadınsılığı keşfeder ve kendi cinsel tercihi hakkında şüpheye düşer. :) Keyifle izleyeceğiniz güzel bir dizi =))

Oyuncular:
* Yoon Eun-hye - Go Eun-chan
* Gong Yoo - Choi Han-gyeol
* Lee Seon-gyun - Choi Han-seong
* Chae Jung Ahn - Han Yu-ju

Diğer Oyuncular
* Kim Jae-wook - No Sun-ki
* Kim Dong-wook - Jin Ha-rim
* Lee Eon - Hwang Min-yeop
* Kim Chang-wan - Mr. Hong (ex-Coffee Prince president)
* Park Won-suk - Eun-chan'nin annesi
* Han Yeh-in - Go Eun-sae (Eun-chan'nin kızkardeşi)
* Kim Young-ok - Han-gyeol'nin büyükannesi
* Kim Ja-ok - Han-gyeol'nin annesi
* Choi Il-hwa - Han-gyeol'nin babası
* Lee Han-wie - Mr. Ku