East of Eden Başlıyor

  • Title: 에덴의 동쪽 / East of Eden
  • Genre: Action, romance
  • Episodes: 50
  • Broadcast period: 2008-Aug-25 to 2009
  • Air time: Mondays & Tuesdays 21:55 (9:55 Korean time)
Drama, aynı gün, aynı hastanede doğan iki erkeğin hikayesi üzerine kurulu olacak. Henüz gençken, Lee Dong Chul, babasının ölümüne şahit olur. O gün, babasının intikamını almaya, onu öldüren kişiyi, Shin Tae Hwan'ı yaptıklarına pişman edecektir. Dramayla ilgili bütün bilgi şimdilik bu kadar. Ana rollerde Song Seung Hun, Yun Jung Hoon, Partk Hae Jin, Lee Yeon Hee, Han Ji Hye, Dennis Oh(Young Ran'ın nişanlısı), ve Jo Min Ki var. Filmin Trailerına buradan ulaşabilirsiniz.(Youtube)

Code Blue



# İsim: Code Blue
# Tür: Tıbbi, doktorluk, kariyer
# Bölüm sayısı: 11
# Yayınlandığı Kanal: Fuji TV
# Theme song:
HANABI by Mr.Children

Doctor Heli, japonyada çok acil hastaların kaybedilmemesi için helikopterle hizmet verir. Hersene helikoptere alınabilecek dört kişi test edilir ve içlerinden gerekli derecede iyi olan varsa alınır. Birkaç yıldır kimse bunu başaramamıştır. Ancak yeni gelen grupta bir şeyler değişecek gibidir. Aizawa Kousaku(Yamapi), yeteneklerine çok güvenmekte ve bir gün dünyaca ünlü bir doktor olmak istemektedir. Yeteneklerine bakılırsa bunu başarması hiç de zor değildir. Herkesten bir adım öndedir ve grubun diğer üyelerine göre inanılmaz derecede sakindir. Özellikle bu yüzden çok başarılıdır. Shiraishi Megumi'nin ailesi de başarılı doktorlardır. Shiraishi doktorluk mesleğini çok sevdiği ve sevdiği meslekte başarılı olmak istediği için Doctor Heliye gelmiştir. Ancak gereğinden biraz fazla gergindir, kendine olan güveni tam oturmamıştır. Hiyama Mihoko, duygusal bir kadındır, iyi bir doktor olmak için elinden geleni yapmaktadır. Karar verirken zorlansa da kendisi için neyin iyi olacağından çok doğru olanın ne olduğuna göre karar verir. Fujikawa Kazuo, yeni grubun en sakar elemanıdır. Doctor Heliye adeta hayrandır, elinden geleni yapar ama sakarlıkları ve acemiliği yüzünden çoğu zaman yüzüne gözüne bulaştırır. Çok sıcakkanlıdır ancak sakarlıkları yüzünden dizinin komedi kaynağı gibi biri işte =P doktorluk mesleğine kalbinden inanır ve çok iyimserdir.
Drama, bu dört kişinin Morimoto Tadashi'nin önderliğinde halikoptere girmek için ellerinden geleni yapmalarını anlatır.

Oyuncular:
# Yamashita Tomohisa as Aizawa Kousaku (Flight doctor-in-training)
# Aragaki Yui as Shiraishi Megumi (Flight doctor-in-training)
# Toda Erika as Hiyama Mihoko (Flight doctor-in-training)
# Asari Yosuke as Fujikawa Kazuo (Flight doctor-in-training)
# Higa Manami Saejima Haruka (Flight nurse)
# Kodama Kiyoshi as Tadokoro Yoshiaki (Emergency Unit Chief, Special appearance)
# Katsumura Masanobu as Morimoto Tadashi (Flight Doctor)
# Ryo as Mitsui Kanna (Flight Doctor)
# Yanagiba Toshiro as Kuroda Shuji (Flight Doctor)
# Sugimoto Tetta as Saijo Susumu (Brain Surgeon)
# Terajima Susumu as Kaji Toshi (Pilot)

Download:
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Oldboy


Oh Dae-Su, karısı ve küçük kızıyla normal bir hayat yaşayan normal bir adamdır. Birgün, kızının doğumgününde sarhoş olur, karakola düşer, bir arkadaşı onu almak için oraya gelir. Dae-su'nun karısına neden geciktiğini haber vermek ister, telefon kulubesine girer, ancak döndüğünde, kızına aldığı oyuncak kanat yerde, Dae-su ise hiçbir yerdedir.
Gözlerini açtığında Dae-su, otel odası gibi bir yerdedir. Neler olduğunu anlayamamıştır, kapıdan dışarı çıkamamaktadır, kaldığı yerin bir banyosu, yatağı ve televizyonuna kadar her türlü olanağı vardır, ancak gerçek bir penceresi bile yoktur. Bulunduğu pozisyonu anlamaya çalışırken Dae-su, televizyonu açar ve orada kendisini şok eden bir haberle karşı karşıya kalır; Karısı, vahşice öldürülmüştür. Polis, cinayet yerinde kanını bulduklar Dae-Su'yu suçlu bulur.
Dae-su, hergün kendisine aynı yemeklerin verildiği odada psikolojik rahatsızlıklar yaşamaya başlar. Başına gelenlere bir anlam verememektedir. Ancak yalnız kaldığı süre boyunca, canını yaktığı insanları düşünür, bunu yapanın da onlardan biri olabileceğine inanır. Ancak ne olursa olsun, buna kendisi sebep vermişse bile kendisine bunları yaşatan kişiyi affedememektedir. Bir şekilde bir gün bulunduğu hücreden çıkabileceğini düşünüp, kendisini buraya tıkan adama istediğin yapabilmek için hergün karşısında bir rakip varmış gibi, tek başına vücut, dövüş tekniği çalışır.
Birgün odaya hergün yemek verdiklerinde yaptıkları gibi Dae-Su'yu uyutmak için uyku gazı sıkılır. Dae-su, direnmez, gözlerini kapatır. Gözlerini açtığındaysa, dışarıdadır. Üzeri değişitirilmiş ve kendisine birkaç eşya verilmiştir. Birazcık etrafa bakındığında, hasedilmesinden bu yana tam 15 yıl geçtiğini farkeder. Yemek yemek için bir lokantaya gider. Lokantada çok güzel, alımlı bir kadın ona servis yapmaktadır. 15 yıldır ilk defa bir kadınla muhattap olan Dae-su heyecanlıdır, bu sırada telefonu çalar. Telefondaki adam ona kendisini hapseden kişi olduğunu söyler. Ondan istediği şey de, niçin hapsedildiğini bulmasıdır. Bunun içinse beş günü vardır. Telefonu kapattıktan sonra Dae-su yine bayılır. Bu sefer uyandığında lokantada kendisine servis yapan kadının evindedir. Kadın onu baygınken görmş ve üzülüp evine getirmiştir. Dae-su, başına gelenlerin sebebini araştırırken, yavaş yavaş ona aşık olacaktır. Ancak onunla ilgili de bilmediği şeyler vardır, dolayısıyla ona güvenmekte de zorluk çektiği zamanlar olacaktır.

2004 Cannes Film Festivali'nde Jüri büyük ödülünü kazanan oldboy, gerçekten de geldiği yere hakederek gelmiş. Filmin her geçen saniyesi ne oluyor diye merak ediyorsunuz, bir saniye sonra ne olacak diyorsunuz. Oyunculuk da, çekimler de, kurgu da mükemmel. Özellikle yönetmenliğe hayran kaldım, nasıl bir anlatıştır o öyle. Son dakikalar geldiğinde de zaten dumur olup kalıyorsunuz.

Yayımlama Tarihi: 2004
Yönetmen:
Chan-wook Park
Dil:
Korean
Süre:
120 Minutes

Oyuncular
Min-sik Choi -- Dae-su Oh
Ji-tae Yu -- Woo-jin Lee
Hye-jeong Kang -- Mi-do

Download linki:
Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Part 5 | Part 6 | Part 7 | Part 8

Goong S

 
Goong sevenler işte beğenerek izleyeceğiniz bir kore draması daha =) Goong'un bir benzer dizisi olan ama konusu daha farklı "Goong (Gung) Season S" yada  "Palace S" oldukça keyifli romantik bir komedinin içine sürükleyecek. Prens rolündeki yıldız oyuncu kore pop şarkıcısı Se7en oynamakta. Bu güzel dramayı kaçırmayın.
Kraliçe (Myung Se kutusu), 30'lu yaşlarına gelmesine rağmen hala evlenmemiştir. Bundan dolayı kralliyet tahtında mirasçılar azalmamış ve mevcut prens aniden ölmüştür. Bu nedenle kralliyet gizli prensi bulmaya karar verir ve sonunda  bir çin lokantasında teslimatçı olarak çalışan Lee Hoo (Se7en) bulur arkadaşlarının ona çağırdığı şekliyle Kang Hoo. Lee Hoo'nun babası ölünce annesi hamile olduğunu saklayarak saraydan ayrılır. Bunca zaman boyunca kralliyet kanı taşıdığını bilmeden yaşar. Şimdi Lee Hoo saray geleneklerini öğrenmeye çalışacaktır. Ayrıca sarayda hizmetçi olan eski sınıf arkadaş Yang Soon Ae ona yardımcı olacaktır ve aralarında bir yakınlaşma başlayacaktır.
Bu kore dramasını indirmek için Download-1 ve Download-2 linklerinden yararlanabilirsiniz.
Ana Oyuncular
Se7en
Heo Yi Jae
Park Shin Hye
Kang Doo
Yapım Yılı: 2007
Türü : Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 20
Bilinen Adları: "Goong (Gung) Season S""Palace S", "Prince Hours", "Imperial Household", "Goong Special"

Goong (Düşlerimin Prensi)

Trt 1'de büyük bir zevkle izlenen Düşlerimin prensi  Park So Hee'nin popüler manhwası (kore mangası) Goong'tan uyarlanmıştır. Shin Chae-kyung (Yoon Eun Hye) tatlı ve şirin bir kızdır. Chae- kyung velihat prens Lee Shin (Joo Ji Hoon) ile aynı okulda okumaktadır. Prensin Min Hyo-ri'e evlenme teklifi ettiğini duyar ve Min Hyo-ri bu teklifi rededer. Aynı zamanda ana kraliçe prensin evlenmesini istemektedir, ölen kralın arkadaşına vermiş olduğu sözün tutulması için emir verir. Kralın arkadaşına vermiş olduğu yüzüğü eğer evlenmek istiyorsaana kraliçeye getirmesi gerekmektedir. Bu talihli kız Shin Chae-kyung'tur. Ailesine icra gelmemesi için yüzüğü ana kraliçeye götürür ve düğün hazırlıkları başlar.

Bunun gibi romantik dizi ve filmleri kaçırmak istemiyorsanız. Ya da Trt1'in yayınlamasını beklemek istemezseniz blogumuzu takip etmeyi unutmayın. Goong gibi muhteşem dizilerden mahrum kalmayın =)

Bu 24 bölümlük diziyi indirmek isterseniz Download-1 ve Download-2 adresleirni kullanabilirsiniz. Türkçe alt yazılara ulaşmak için de Alt Yazı linkini kullanın. İyi seyirler =)
Ana Oyuncular
Yoon Eun Hye
Joo Ji Hoon
Kim Jeong Hoon
Sung Ji Hyo
Yapım Yılı: 2006
Türü : Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 24