Lee Min Ho, Lee Phillip ve Sung Hoon Faith Dizisi İçin Faaliyette


Faith dizisinin ilk bir kaç karakteri hakkında yer alan bilgileri sizinle paylaşıyoruz.
Lee Phillip


 Jang Bin adlı bir doktoru canlandırıyor Goryeo çağında. Ama sıradan bir doktor değil, dövüş sanatlarında uzman. Basit bir bambu yelpaze kullanmayı tercih ediyor. Dramanın ilk sahnelerinde bu becerisini prenses Princess No Guk'u korumak için kullanıyor. Lee'nin karakteri hakkındaki düşünceside "Karşısındaki kişiyi yense bile daha sonra onu iyileştiriyor. Mücadelenin aptalca olduğunu düşünüyor."



Resimdeki Sung Hoon.
Dizide Chun Eum Ja adlı dövüş sanatlarında usta ve süper bir suikastçiyi canlandırıyor. Kendisi  daegeum kullanıyor. ( Kore'de gelenekselleşmiş olan bambu enstrüman) Ses dalgalarıyla insanları öldürebiliyor. 
Chun Eun Ja'nın ufak dünyası  en iyi arkadaşları Ki Chul (Yoo Oh Sung tarafından canlandırılan), In Hwa Soo (Shin Eun Jung tarafından canlandırılan) ve onun daegeum etrafında gelişiyor.Sung Hoon, uzun beyaz saçları ile neredeyse tanınmaz halde ve rolüyle 5 kg kaybettiğini söylüyor. O da profesyonel bir oyuncudan daegeum dersleri aldı.
Sung Hoon'a göre oynadığı karakter: " Chun Eun Ja insanlardan çok hayvanlara karşı daha ilgili. ölüme karşı bir hissi de yok. Gizemli bir karakteri var. "


 Son olarak Lee min Ho'nun yeni fotoğraflarınıda ekliyoruz. Sıcak yaz günlerinde sık sık at sürmesi sebebiyle 3 günde 5 kilo kaybettiğini söylüyor.

Merakla 13 Ağustosu bekliyoruz. :)