Yukan Club


Shochikubai Miroku (Akanishi Jin) bir polis komiserinin ve bir gezginin oğludur. Çok iyi bağlantıları vardır ve iyi dövüşür. Motorsikletlere ilgisi vardır. Ayrıca drama boyunca ağzından lolippu eksik olmamıştır.

Kikumasamune Seishiro (Yokoyuma Yu) büyük bir hastanenin sahibinin oğludur. En az Miroku kadar iyi dövüşür, hatta dövüş sanatlarına ilgisi vardır. Teknik işlerden anlar, çok zekidir. Noriko'nun çocukluk arkadaşıdır.

Bido Granmarie (Taguchi Junnosuke) İsveç büyük elçisinin oğludur. Feci bir playboydur, aynı anda onlarca kızla çıkabilir. Ancak çok güzel olduğu için Dünyanın onu çekemediğini düşünmektedir.

Kenbishi Yuri (Minami), evrensel bir tarım şirketine sahip olan bir ailenin kızıdır. Yemek yemeye bayılır, doymak bilmez. Eğlence ve macera arayan bir kızdır. Ayrıca o da iyi dövüşür, ama asla Seishiroyu yenememiştir.

Hakushika Noriko (Kashii Yu) ünlü bir ressamın kızıdır. Annesininse çay şirketi vardır. Erkeklerden nefret eder ve istemediği birisi ona dokunduğunda inanılmaz bir güce sahip olur, bu gücün etkisiyle tek bir tokatla karşısındakini yere serebilir. İstatistik hakkında çok bilgiye sahiptir, çalışkan bir kızdır.

Kizakura Karen (Suzuki Emi), annesiyle yaşayan çok güzel bir kızdır. Hergün kendisine onlarca kişiden aşk mektubu gelmektedir. Ancak hiç Noriko'yu geçememiştir. Hayali stilini ve görünüşünü kullanarak zengin bir adamla evlenmektir.

Bu kişiler, Yukan Club'ın üyeleridir. Her bölümde farklı bir maceraya atılır, farklı bir olayı çözerler. Sloganları, "İmkansızı gerçeğe dönüştürmek Yukan Club'ı anlatır"dır. Ancak özellikle müdür yardımcıları başta olmak üzere onları durdurmak isteyen çok kişi vardır. Müdür yardımcıları kulüpteki herkesi atmak için her fırsatta bahane yaratmaya çalışır ama öğrenciler her seferinde kurtulurlar. Akanishi Jin'in ilk gerçek başrol oynadığı drama olan Yukan Club, aynı isimli manganın TV uyarlaması. Tema müziği KAT-TUN tarafından yapılmış, Keep the Faith isimli şarkı kullanılıyor. Ayrıca her bölümde birbirinden mükemmel konuk oyuncular getiriyor, örneğin bir bölümde Prens rolünde Mike He Jun Xiang rol almıştır.

Oyuncular ve Rolleri:
# Akanishi Jin as Shochikubai Miroku
# Yokoyama Yu as Kikumasamune Seishiro
# Taguchi Junnosuke as Bido Granmarie
# Minami as Kenbishi Yuri
# Kashii Yu as Hakushika Noriko
# Suzuki Emi as Kizakura Karen
# Kaga Takeshi as Shochikubai Tokimune
# Kataoka Tsurutaro as Kenbishi Mansaku
# Kato Kazuko as Kenbishi Yuriko
# Shirakawa Yumi as the School Director
# Hasegawa Hatsunori as Principal Kurata
# Hankai Kazuaki as Head Teacher Murakami

Buradan altyazılı bölümlerin torrent linklerine ulaşabilirsiniz.