Love Contract



* İsim: 愛情合約 / Ai Qing He Yue
* İngilizce isim: Love Contract
* Tür: Romantik Komedi
* Bölüm sayısı: 20
* Açılış şarkısı: Zhong Jian (中間) Middle by Fish Leong
* Kapanış şarkısı: Gu Dan Bei Ban Qiu (孤單北半球) Lonely Northern Hemisphere by Ariel Lin
* Dizide çalan şarkılar:
"Shining" by Cosmo (丸子)
Shi Qu (失去) "Lost" by Zhang Zhen Yue
Guan Yu Wo Men Zhi Jian De Shi (關於我們之間的事) "Regarding the matters between us" by Zhang Zhen Yue

Tanıtım:
Xiao Feng, arkadaşları tarafından sevilen enerjik bir kızdır. Eskiden yüzmeyi çok sevmektedir, ancak kursunda ona karşı diğerlerinin davranışları onu bırakmaya zorlamıştır. Saçlarının boyutu pek belli değildir, bazen kısaltmak için peruk takar. Okulundaki Kendo Klübünün başkanıdır, arkadaşları da oraya üyedir. Bir gün, arkadaşları Kendo kulübünü eker ve yüzme kulübüe giderler. Kulübün başkanı onları çok zorlar, saatlerce süren zorlu antrenmanlardan sonra bir de tuvaletleri temizletir, arkadaşları döndüklerinde perişan haldedirler.. Ona su canavarı adını takarlar.
Başka bir gün, Xiao Feng ve arkadaşları bir bara gitmişken bardaki garsonlardan biri onlara bir gösteri yapmak ister. Bardakların üzerinden Xiao Feng ve arkadaşlarına ateş üfler, ancak Feng'in ateşle ilgili unutamadığı şeyler vardır.. Garsona bağırmaya başlar, arkadan yüzme kulübü başkanı Ah Ken çıkar. O da barda çalışmaktadır ve bir iş arkadaşına böyle davranılmasına sinirlenip gelir. Ah Ken ve Xiao Feng sıkı bir kavgaya tutuşurlar, daha sonra Xiao Feng ve arkadaşları Ah Kai, Xiao Bai, Mu Tou, Xin Lei ve Xiao Xiao giderler.
Xiao Feng ve arkadaşları hep beraber sahile inmişlerdir. Sahilde sohbet ettikleri sırada bir yıldız kayar, herkes bir dilek tutar. Tüm arkadaşları Xiao Feng'in dileğini merak etmiştir, sorduklarındaysa Xiao Feng, bütün kalbiyle aşık olmak istediğini bağırır. O kadar yüksek sesle bağırmıştır ki bütün sahilde sesi yankılanır, sonra denizden dalgıç kıyafetleri içinde Ah Ken çıkar. Ona çok gürültü ettiğini söyler, yine bir kavgaya tutuşurlar...
O gece Xiao Feng'in aşık olmak istediğini duyan Xiao Bai ve Ah Ken, onu mutlu etmek için bir muzurluk yaparlar ve bir Aşk Kontratı (Love Contract) hazırlarlar...

Oyuncular
* Ariel Lin as Cheng Xiao Feng
* Mike He as Ah Ken aka Liu Jian Dong
* Zhang Rui Jia as Ah Kai aka Lin Kai
* Zhong Xin Yu as Li Xin Lei
* Lai Zhi Wei as Xiao Bai aka Zhang Yuan Bao
* Lin Yi Hong as Mu Tou aka Lin Song Bo
* Phyllis Quek as Cheng Xiao Yun
* Mary Hsu as Doris
* Yi Zhe Li as Fu Bu Mei Li
* Kitamura Toyoharu as Fu Bu Gan Jiu
* Tai Bao as Cheng Zheng Jie
* Cheng Xiu Ying as Li Feng Hua
* Jin Gang as Jin Gang
* Liu Han Qiang as Simon
* Petty Yang as Xiao Xiao aka Li Yi Xuan
* Qiu Long Jie as Tom

Download
Love Contract 1-20 arası Torrent Dosyası için burayı tıklayın.

Team Batista no Eiko


Tojo Universitesi Hastanesinde en zor kalp ameliyatında bile %60 oranında başarı sağlayan efsanevi bir takım bulunmaktadır. Bu takımın adı Team Batistadır. Tıbbi ortamlarda neredeyse isimleri hiç duyulmamış 26 kişi tarafından oluşmasıyla, şehri adeta sarsarlar. Bu zaferin tadını uzun uzadıya çıkarırlar ancak bir gün ameliyat masasında arka arkaya üç hastayı kaybederler. Bu yüzden sevinçleri hızla yerini keder ve endişeye bırakır. Artık her şey onlar için bir kabusa dönmüştür, ancak olayların ardında başka bir şeyin olduğuna emindirler. Neler olduğunu araştırması için esk, bir ilaç uzmanı olan Taguchi'yi yardıma çağırırlar, ancak bu işlerden elini eteğini çekmiş birini geri getirmek kolay olmayacaktır..

Team Batista no Eiko, 14 Ekimden itibaren her salı yayınlanacak.
Oyuncular
* Ito Atsushi as Taguchi Kohei
* Nakamura Toru as Shiratori Keisuke
* Shirota Yu as Himuro Koichiro
* Shaku Yumiko as Otomo Naomi
* Ihara Tsuyoshi as Kiryu Kyoichi
* Tsurumi Shingo as Kakiya Yuji
* Suzuki Hiroki (鈴木裕樹) as Sakai Toshiki
* Toda Masahiro (戸田昌宏) as Haba Kanshi
* Miyagawa Daisuke (宮川大輔) as Narumi Ryo
* Hayashi Ryuzo as Takashina Kenta
* Natori Yuko as Fujiwara Makoto

Hana Yori Dango TV


İsim(romaji): Hana Yori Dango
Nam-ı Diğer: Hanadan, HYD
İngilizce isim: Boys Before Flowers, Boys Over Flowers
Bölüm Sayısı: 9
Sezon Sayısı: 2 + Film
Tema Şarkısı: Arashi'den Wish (ilk sezon), Arashi'den Love So Sweet (ikinci sezon), Arashi'den One Love (Film)
Diğer Şarkılar: Otsuke Ai'den Planetarium (ilk sezon), Utada Hikaru'dan Flavor of Life (ikinci sezon)

Tanıtım
1. Sezon
Makino Tsukushi, ailesinin zorlanarak elit bir okula gönderdiği fakir bir kızdır. Okulda hiçbir arkadaşı yoktur, genellikle kimse fakir olduğu için onunla takılmamaktadır. Ancak birgün, okula yeni gelen bir öğrenci olan Sakurakoyla arkadaş olur. Ona okuldan ve tabii ki F4'dan bahseder. F4(Flower 4), okulda ailesi en zegin olan 4 erkekten oluşmaktadır. Anaokulundan beri ayrılmayan bu takıma, öğretmenler dahil hiç kimse birşey söyleyemez. Okuldan birisi sinirlerini bozduğunda dolabına bir kırmızı kart yerleştirirler, okulda bu kartı alan kişiyle bir daha kimse arkadaşlık etmez, hatta ona hayatı zehir ederler. F4 grubunun hepsi son sınıfta okumaktadır, Domyouji Tsukasa(Lider), Hanazawa Rui,Mimasaka Akira, Nishikaido Soujiroh'dan oluşur. Sakurako'ya bunları anlatırken, yemekhanede Sakurako yanlışlıkla F4'un lideri olan Domyouji'nin gömleğine içeceğini döker. Bunun üzerine Domyouji onu çok sert bir biçimde azarlamaya başlar, ama arkadaşları zor durumdayken eli kolu bağlı duramayan Makino Domyouji'ye karşı gelir. Bunun üzerine ilk defa bir kıza, Makino Tsukushi'ye kırmızı kart verilir.
Kırmızı kart aldığından beri okuldaki herkes Makino'nun hayatını zehir etmektedir. Ancak Makino her şeye dayanır ve okula gelmeye devam eder, tabii bunda ona sürekli yardım eden F4 üyesi Hanazawa Rui'nin etkisi de büyüktür. Ve Makino ondan hoşlanmaya başlar. Birgün annesi Makino'ya okulda rezil olmaması için istakoz pişirir. Öğlen yemeğinde Makino tam yerken onu hayatından bezdirmeye çalışan Domyouji gelir ve "Fakirlerin de istakoz yediğini bilmiyordum" diyerek Makino'nun annesinin özenle yaptığı yemeği ayağıyla ezer. Bu hareketinden sonra daha fazla dayanamayan Makino, Domyoujinin tam karşısına geçer ve "Kimin oğlu olduğunu ya da ne kadar zengin olduğunu umursamıyorum. Asla kendi parasını kazanamamış eziğin tekisin! Kendine bu kadar güvenme!" der ve Domyoujinin suratına bir yumruk indirir... Savaş ilan ettiğini söyler ve oradan ayrılır. Daha önce hiç böyle bir kızla karşılaşmayan Domyouji çok etkilenmiştir. Onu türlü şekilde vazgeçirmeye çalışır ancak Makino kararlıdır. Domyouji, Makino'ya aşık olur..
Başlarda Domyouji'den nefret eden Makino, onu tanımaya başladıkça aslında sadece kendini diğer insanlara göstermekten çekinen, yalnız, sevilmeye ihtiyacı olan biri olduğunu farkeder. Hanazawa Rui'nin de sevdiği kız olan Shizuka'nın peşinden Fransa'ya gitmesiyle, Makino Domyouji'den hoşlanmaya başlar. Onun çocuksu tavırlarını, yalnız hallerini ve kendisini ne kadar sevdiğini görür ve yavaş yavaş ona aşık olmaya başlar. Ancak önlerinde çok fazla engel vardır, Hanazawa Rui fransadan döner, Domyouji'nin annesi onun fakir bir kızla beraber olmasını istemez, Domyouji'ye aşık olan diğer kızlar aralarını açmak için türlü planlar yaparlar.. Peki aşkları tüm bunları aşabilecek midir?



2. Sezon
F4 mezun olmuştur. Annesinin zoruyla ve Makino yarışmayı kaybettiği için New Yorka giden Domyoujiden uzun süredir haber alınamamaktadır. Makino başına birşey gelmesinden şüphelendiği için ailesinin kazandığı bir ödül aracılığıyla Amerika'ya gider. Sonunda Domyoujiyle karşılaştığındaysa onun baştan aşağı değişik biri olduğunu farkeder. Annesinin onu aldığı birkaç ay içinde Domyouji o kadar değişmiştir ki, Makinoyu gördüğünde gülümsemez bile. Sadece işlerini düşünmektedir, Makino'ysa ne yapacağını bilememektedir.
Japonyaya döndüklerinde annesi tarafından Domyouji'nin doğum gününe davet edilen Makino, büyük bir heyecanla gider. Domyouji'nin yeni eşinin açıklanacağının söylendiği partide Makino neler olacağını merak etmekte, hem de Domyouji'yi tekrar görmek istemektedir. Ancak Domyouji'nin evlenileceğinin açıklandığı kız Makino değil bir başkasıdır. Makino kadar Domyouji de olanlara şaşırmıştır, ancak ne yapacağını bilememektedir. Makino'dan vazgeçmek istemediği kadar bir sebepten işlere de gereğinden fazla önem vermektedir.
Bu sezonda Hanazawa Rui Makino'dan gerçek anlamda hoşlanmaya başlar, Makino'nun da kafası karışıktır üstelik Domyouji onu eskisi kadar önemsemiyor gibidir. Ya da şöyle diyeyim, önemsese bile bunu Makino'ya belli etmemektedir. Ancak Makino'nun gözü Domyouji'den başkasını göremez. Makino'yu hergün gördükçe onu ne kadar özlediğini, ne kadar sevdiğini farkeden Domyouji, zamanla eski mutlu günlerini hatırlar. Herşeyi yoluna sokmaya çalışsa da annesi, yeni nişanlısı ve Rui buna engel olmaktadır. Bunlara rağmen aşkından vazgeçmek istemeyen Domyouji, özellikle sezon sonuna doğru çok büyük fedakarlıklar yapacaktır. Ancak bu sefer aşklarının arasında daha zor rakipler ve daha çok imkansızlık vardır. Aşklarının önündeki engeller arttıkça artmaktadır, ancak Domyouji vazgeçse Makino, Makino vazgeçse Domyouji sevgilerinden vazgeçmek istemez.

Karakterler

Matsumoto Jun - Domyouji Tsukasa

Domyouji ailesinin varisidir. F4 grubunun lideridir. Kendini insanlara fazla açmaz, yalakalardan ve kendileri adına konuşamayan insanlardan nefret eder. Makino'ya aşıktır. Hiçkimseye zayıf yönlerini göstermek istemez, ancak kendi içinde çocuksu, sevilmeyi isteyen kırılgan biridir.

Inoue Mao Makino Tsukushi

Fakir bir ailenin kızıdır. Shizuka'yı idolü olarak görür. Onun sayesinde ileride bir avukat olmak istemektedir. Ailesine ve arkadaşlarına çok değer verir. Önce Rui'den hoşlansa da tanıdıkça Tsukasa'ya aşık olacaktır. En iyi arkadaşı Yukidir. Bir pastanede çalışmaktadır. Sert ve biraz da utangaç bir yapısı vardır.

Oguri Shun - Hanazawa Rui

Domyouji'nin en iyi arkadaşıdır. Önceleri Shizuka'yı sevse de zamanla Makino'ya aşık olduğunu farkedecektir. Özellikle 2. sezonda çok baskın bir rolü vardır. Birazcık soğuk olmasına karşın iyi kalpli birisidir, Domyouji ve Makino'ya çok yardımı dokunmuştur.

Matsuda Shota - Nishikaido Soujiroh

F4'un en büyük playboyudur. Ancak geçmişte elbet onun da aşık olduğu bir kız olmuştur, ancak pek iyi sonuçlanmamıştır. Motosikletine aşık olmadığı sürece asla bir kızı bindirmez, ailesinin çay fabrikası vardır.


Abe Tsuyoshi - Mimasaka Akira

Ailesi ülkedeki en derin yeraltı işleriyle ilgilenir. Kendisinden yaşça büyük ve çoğunlukla evli kadınlardan hoşlanır. Annesi kızkardeşi gibi görünmektedir, iki tane küçük kız kardeşi vardır.



matsushima Nanako - Domyouji Tsubaki

Domyouji'nin ablasıdır. Annesinin zoruyla istemediği bir adamla evlenmiş olsa da şu anda mutludur. Domyouji'ye kalbinin sesini dinlemesi konusunda bir çok kez yardımcı olmuştur. Ayrıca Makino'yu da annesine karşı defalarca savunmuştur.


Nishihara Aki - Matsuoka Yuki

Makino ile aynı pastanede çalışırlar. Makino'nun en iyi arkadaşıdır. Nishikaido'dan hoşlanmaktadır. Makino'nun en büyük dert ortağıdır, birçok defa onun iyiliği için uğraşmıştır.


Kaga Mariko - Domyouji Kaede

Domyouji'nin annesi ve Domyouji Group'un yöneticisidir. Domyouji'nin Makino'yla olan ilişkisini onaylamaz ve şirketle daha çok ilgilenmesini ister. Bunun için pek güzel yöntemler denediği söylenemez.

Sanjo Sakurako - Sato Megumi

Makino'nun okuldan ilk arkadaşıdır. Utangaç ama sevecen bir kız gibi görünse de aslında Makino'yla arkadaşlık etmesinin sebebi başkadır. Çocukluğundan beri Domyouji'ye aşıktır ancak Domyouji onu çirkin olduğu gerekçesiyle defalarca reddetmiştir. O da bunun üzerine bir dizi ameliyattan sonra okula kimseyi tanımıyormuş gibi geri döner.

Kato Natsuki - Okawahara Shigeru

Domyouji'nin annesinin seçtiği gelindir. İlk başta bu zorlama evliliğe sıcak bakmasa da zamanla Domyouji'den hoşlanmaya, hatta ona aşık olmaya başlayacaktır. Makino'yla tanıştıklarında onu çok sever, Makino'nun her sözüne güvenir ve artık Domyouji'yle arasında hiçbirşey olmadığını söyleyince kendini güvenle Domyouji'ye kaptırır, onun da kendisini sevmesi için her şeyi yapar.

İtemler

Kırmızı Kart
F4'un, kendilerini sinirlendiren kişilere verdiği bir karttır. Kartın üzerinde From F4(F4'dan) yazar ve alan kişinin okuldaki dolabına konulur. Aynı zamanda birisi tarafından tüm okula kimin kart aldığını duyurur ve okuldan kimse onunla bir daha konuşmaz. Bununla da kalmaz, ona okul hayatını zehir ederler. Bu, öğrenci okuldan ayrılana kadar böyle devam eder.


Elma
Elma, Dramaya göre Rui'nin en sevdiği meyvedir. Ancak ısırarak ya da doğrayarak değil, sadece rendeleyerek yiyebilir. Domyouji bunun erkekliğe uygun olmadığını düşünmektedir ve bu yüzden ona defalarca elmayı ısırarak yemesi konusunda gaz verir. Ancak Rui hiçbir seferinde onu dinlemez. Domyouji de bunu engellemek için Rui'ye elmayı rendeleyerek yemenin erken yaşta saç dökülmesine yol açtığı yalanını söyler. Bunun üzerine Rui bir daha asla elma yiyemez. Domyouji onun elinden en sevdiği meyveyi aldığı için kendini herzaman ona borçlu hissetmektedir.

Satürn Kolyesi
Domyouji bu kolyeyi Makino'ya New York'a gitmeden önce Rui aracılığıyla vermiştir. Domyouji'nin okuduğuna göre, insanlar gezegenlerle sınıflandırılmaktadır ve ikisi de Satürndendir. Bu bir kıza aldığı ilk hediyedir ve eğer kaybederse Makino'yu öldüreceğini söylemektedir =) Kolye özellikle ikinci sezonda çok önemli bir yere sahiptir. Domyouji onu sinirden dereye atmış olsa da Makino dayanamaz ve atık dereden akıntıya karşı kolyeyi alır.

Asansör
İlk buluşmalarında Makino ve Domyouji bozuk asansörde sıkışmışlardır. Üstelik Domyouji uzun süre yağmurda kalmıştır ve bir hastalığı vardır. Titreyerek Makino'nun üzerine düşer, Makino ona zorla ilaç verir, kendi üzerindekileri ve atkısını örter. O geceyi asansörde beraber geçirirler, bu sahne bir nevi onların aşklarının başlangıcıdır. Aynı zamanda birleşmelerini sağlayan şey...:)

Kurabiyeler
Kurabiyeleri Makino ilk defa Domyouji Amerika'ya gitmeden önceki gece yapmıştır. Onun beğenmesi için hamuru tamamen yüreğiyle yoğurur, şekil verirken çok özenir. Domyouji'ye göre dünyada tadı mükemmel olan bir çok yiyecek vardır, ancak bir tek Makino'nun kurabiyelerinde "aşk"ın tadını alabiliyordur. Aynı tadı Makino'nun yapmadığı hiçbir kurabiyeden alamaz.

Ödüller
- 52nd Television Drama Academy Awards: En İyi Drama
- 10th Nikkan Sports Drama Grand Prix (Jan-Mar 07): En İyi Drama
-10th Nikkan Sports Drama Grand Prix (Jan-Mar 07): En İyi Aktris - (Inoue Mao)
-10th Nikkan Sports Drama Grand Prix (Jan-Mar 07): En İyi Aktör - (Matsumoto Jun)

Yorum:
Hana Yori Dango, benim hem izlediğim ilk drama hem de Matsujun'u bana tanıtan drama olduğundan benim için en özel dramadır diyebilirim. Onun için özel bir tanıtım olsun da istedim, tüm karakterleri ve itemleri tanıtmaya çalıştım, ancak bitmedi devam da edeceğim, bu post sürekli güncellenecek=) İçindeki arkadaşlık olgusu, aşk olgusu, her şey o kadar mükemmeldi ki, ilk dramam o olmasaydı böylesine devam edebilir miydim bilmiyorum =) Hayatımda hangi romantik dramada/filmde/dizide Hana Yori Dangodaki kadar ağladım, ağladım mı... Üzücü sahneleri kahreder, mutlu sahneleri mutluluktan ağlatır, belki de bu yüzden bu kadar gözyaşı dökmüşümdür.:) Birşey oluyor, biri bir laf söylüyor, ben ne olduğunu bilmeden içimde birşeyler kıpraşıyor, onlar için üzülüp onlar için mutlu oluyorsunuz, elinizde olsa onlar için çabalayacaksınız =) İki sezon da çok doluydu, fazlasıyla yeşilçam motifine rastlayabilirsiniz ama yine de yadırgamıyorsunuz, mükemmelliğinin bir parçası da o çünkü.:) Özellikle Domyouji Tsukasa karakteri beni çok etkilemiştir, ilk bölümlerde kendisinden nefret ediyorsunuz, kendisini birşey sanan o cool tiplerden olduğunu düşünüyorsunuz, ama tanıdıkça, siz de Makino'yla birlikte onu seviyorsunuz..:) Çünkü o saldırgan, o nefret dolu görünümün altında sevilmeyi bekleyen, muzur bir çocuk var ve biraz yakından bakarsanız kendisini öyle bariz belli ediyor ki... Hanazawa Rui'nin arkadaşlığa değer veren kişiliği bıkkın ve cool kişiliğini bastırıyor, arkadaşı Domyouji için sevdiği kızdan vazgeçiyor, hatta onların birlikte olması için çabalıyor.. Bir playboyun bile aslında nasıl da sevebileceğini görüyoruz.. Bir kızın işleri kolaya vurup istenileni, doğru olanı yapması yerine kalbine yenik düşüp risk almasını izliyoruz, beş kişinin, lise çağında olmalarına rağmen aşklarına, arkadaşlıklarına güvenerek, onların gücüyle neler başardığını görüyoruz... Hana Yori Dango bu dünyadaki en mükemmel Japon Draması olabilir..:) Hatta en iyi romantik komedi olabilir! Mutlaka izleyin derim, mutlaka... Filmi de çıkacak, onun tanıtımına buradan ulaşabilirsiniz =)


Download:

Hana Yori Dango Season 1 (Boys over Flowers)(9/9)
BT LINKS: [ 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 ]

Hana Yori Dango 2 Returns (Boys over Flowers 2 Returns)(11/11)
BT LINKS: [ 01v2 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - 11 ]

Cat Street


Yoko Kamio(Hana Yori Dango'nun Mangakası)'nun aynı adlı mangasından uyarlanan 2008 yapımı live action serisidir. Hikaye 16 yaşındaki Keito Aoyama'nın etrafında döner. Keito, geçmişte çok başarılı bir çocuk aktristir. Müzikal çalışmalarında her zaman bir numaradır. Ancak yeteneğini kullanmasını çok isteyen ailesi, Keito'nun üstüne çok fazla gitmektedir. Tiyatro okulunda edindiği tek arkadaşı ona rakip olduğu için ailesi onunla olan ilişkisini kesmesini bile istemiştir. Ancak Keito arkadaşlığa çok değer vermektedir. Bu yüzden onunla ilişkisini kesmez, aksine ona nasıl daha iyi bir aktris olunacağını öğretir.
Müzikalin oynanacağı gün, Keito'nun arkadaşı mükemmel bir performans sergiler. Sıra Keito'ya gelmiştir, sahneye çıkmadan önce kuliste arkadaşını tebrik eder. Ancak arkadaşı onun tebrikine teşekkür etmek bir yana, ona ağza alınmayacak laflar eder. Şimdiye kadarki sözde arkadaşlıklarının bir yalan olduğunu, kendisinin çok zayıf bir kız olduğunu söyler. Bu sözlerden sonra şoka uğrayan Keito, iyi bir performans göstermeyi bir yana bırakın, ağzını açıp şarkı bile söyleyemez. Aktrislik kariyerine burada son verir, bundan sonra arkadaşlığa da ailesine de olan inancını kaybeder.
Bir gün bir kafede, çocuğuna bir zamanlar Keito'ya yapılan gibi baskı yapan bir anneye rastlar. Yerinde öylece oturamaz, kendisine bir içecek alır ve bunu kasten kadının üzerine döker. Daha sonra hızlı adımlarla oradan uzaklaşırken, kafede onu gören bir adam yanına gelir ve kendisine okuyup okumadığını sorar. Olumsuz bir cevap alınca, onu müdürlük yaptığı okula götürür. Bu serbest bir okuldur, herkes kendi yetenekleri üzerine yoğunlaşmaktadır. Keito da bu okula girmeye karar verir, burada edindiği "gerçek" arkadaşlıklar, onun hayata bakışını değiştirecektir...

Torrent Dosyalarına Buradan Ulaşabilirsiniz.

Myu no Anyo Papa ni Ageru



* İsim (romaji): Myu no Anyo Papa ni Ageru
* İsim: Myu Babaya Ayaklarını Verecek
* Format: Tanpatsu
* Kategori: İnsan, dram, aile
* Kanalı: NTV


Drama, Yamaguchi Hayato'nun gerçek hikayesinden esinlenilerek yaratılmıştır. CIDP isminde çok nadir bir hastalığa yakalanmış olan Yamaguchi Hayato'nun bacakları zamanla kullanılmaz hale gelmiştir. Ancak karısı ve iki yaşındaki kızı yanında onu desteklemektedir. Bir yardım proramı olna 24 saat özel televizyon şovunun 31. yılında yaptığı özel draması olan Myu no Anyo Papa ni Ageru, tek bölümden oluşuyor, ancak bu kadar kısa sürede gözleriniz kırmızı ve şiş olarak perdeyi kapatmayı başarıyor... Bazı hastalıklar ne kadar çaresiz olsa da, ailemizin desteğinin ve pozitif düşünmenin nasıl hepsinin önüne geçebileceğini anlatıyor =)


Oyuncular
* Matsumoto Jun as Yamaguchi Hayato
* Karina as Yamaguchi Aya
* Hatakeyama Rina as Yamaguchi Myu
* Ishihara Yoshizumi
* Masana Bokuzo
* Kasai Kenji
* Otsuka Yoshie
* Morishita Tetsuo
* Watanabe Eri
* Matsushige Yutaka
* Yamazaki Hajime
* Kim Ji Sun

Ryusei no Kizuna



Ryusei no Kizuna üç yetimin hikayesini anlatıyor, bu üç kardeşin ailesi uzun süre önce bilinmeye bir sebepten öldürülür. Bir gün, üçü de kayan bir yıldıza bakarak birgün mutlaka ailelerinin intikamını alacaklarına yemin ederler. Yıllar sonra, dolandırıcılıkla para elde ederken, bu iş sayesinde aynı zamanda ailelerinin katilini ararlar. Bu sıradaysa çok ilginç şeyler öğreneceklerdir. En büyük kardeş olan Koichi(Ninomiya Kazunari), Taisuke(Nishikido Ryo) ve küçük kız kardeşleri Seina (Toda Erika), sadece birbirlerine sahiptirler ve dünyada kaybetmeyi en az istedikleri şey budur.

Drama hakkında medyaya fazla bilgi sızdırılmamasına rağmen Nishikido Ryo'nun Kanaji8 konserinde açıklamasından sonra doğrulanan yayın tarihi 17 Ekim. Yani iki haftalık bir süre içersinde drama yayınlanacak, kafamızdaki soru işaretleri silinecek. O zamana kadar bilinen diğer şeylerse yardımcı oyuncu rollerini Miura Tomokazu, Kaname Jun ve Mika Nakashima'nın paylaştığı ve müziklerin News ya da Kanaji8 tarafından değil Arashi tarafından yapılacağı. Drama yayınlandıktan sonra tanıtımı güncelleyeceğim. :)

Download:
1 -

hardsub aibaka tarafından yapılmıştır ^^
güncel olarak oradan takip edebilirsiniz =)

Koshonin (The Negotiator)


Usagi Reiko, birkaç yıl önce ailesini kaybetmiş bir polistir. Herzaman bir Negotiator(nasıl çevirsem bilemedim, var ya hani rehine alındığında, intihar durumlarında vb arabuluculuk yapan kişiler) olmak istemiştir, çünkü ona göre, Negotiatorler insan yaşamını kontrol eden kişilerdir. Ancak departmana katılmasının sebebi tamamen farklıdır. Birkaç yıl önce öldürülen babasının ölüm şekli asla tüm detaylarıyla kendisine anlatılmamıştır. Çalıştığı departmandakilerse yıllar önceki kazada babasıyla birlikte çalışan takımdır ve onlardan birşeyler öğrenmek ister. Ancak atandığı departmanda kadın olmasından dolayı iyi bir muamele görmez, aksine başta şef olmak üzere herkes tarafından küçük görülür. Gerçi daha sonra kendini ispatlayacaktır.
Haftada bir gün akıl hastanesindeki bir erkeği ziyaret eder. Mariya Kyosuke(Shirota Yu ) isimli bu adam, Usagi'den hoşlandığını, çünkü onun ölümle yüzleşmenin ne demek olduğunu bildiğini söyler. Seri katillikten tutuklanan erkek hakkında dizinin başlarında pek bir bilgi verilmez. Usagi'nin onu ziyaret etmeyi kesmesi durumunda intihar edeceğii söylemektedir, ancak bu Usagi'nin tepesini attırır. Çünkü Usagi'nin istediği, geçmişte yaptığı "birşey"den dolayı pişman olması ve ayaklarına kapanmasıdır, bu olana kadar onun ölmesine izin vermeyecek, olduktan sonraysa onu kendi elleriyle öldürecektir.
Bunlar yetmezmiş gibi bir gazeteci Usagi'yi takibe almıştır. Kesin amacının ne olduğu bilinmese de altı yıl önceki kazayla ilgili bir araştırma yapıyor gibidir. Usagiyle beraber Mariya'yı da araştırır.

Drama 8 bölüm, başından sonuna kadar çok ilginç bir gidişatı var, sonundaysa mükemmel bir finalle noktayı koyuyorlar. Olmazsa olmaz bir drama değil, ancak izlerseniz pişman olmazsınız.

Buradan torrent dosyalarına ulaşabilirsiniz.

Yukan Club


Shochikubai Miroku (Akanishi Jin) bir polis komiserinin ve bir gezginin oğludur. Çok iyi bağlantıları vardır ve iyi dövüşür. Motorsikletlere ilgisi vardır. Ayrıca drama boyunca ağzından lolippu eksik olmamıştır.

Kikumasamune Seishiro (Yokoyuma Yu) büyük bir hastanenin sahibinin oğludur. En az Miroku kadar iyi dövüşür, hatta dövüş sanatlarına ilgisi vardır. Teknik işlerden anlar, çok zekidir. Noriko'nun çocukluk arkadaşıdır.

Bido Granmarie (Taguchi Junnosuke) İsveç büyük elçisinin oğludur. Feci bir playboydur, aynı anda onlarca kızla çıkabilir. Ancak çok güzel olduğu için Dünyanın onu çekemediğini düşünmektedir.

Kenbishi Yuri (Minami), evrensel bir tarım şirketine sahip olan bir ailenin kızıdır. Yemek yemeye bayılır, doymak bilmez. Eğlence ve macera arayan bir kızdır. Ayrıca o da iyi dövüşür, ama asla Seishiroyu yenememiştir.

Hakushika Noriko (Kashii Yu) ünlü bir ressamın kızıdır. Annesininse çay şirketi vardır. Erkeklerden nefret eder ve istemediği birisi ona dokunduğunda inanılmaz bir güce sahip olur, bu gücün etkisiyle tek bir tokatla karşısındakini yere serebilir. İstatistik hakkında çok bilgiye sahiptir, çalışkan bir kızdır.

Kizakura Karen (Suzuki Emi), annesiyle yaşayan çok güzel bir kızdır. Hergün kendisine onlarca kişiden aşk mektubu gelmektedir. Ancak hiç Noriko'yu geçememiştir. Hayali stilini ve görünüşünü kullanarak zengin bir adamla evlenmektir.

Bu kişiler, Yukan Club'ın üyeleridir. Her bölümde farklı bir maceraya atılır, farklı bir olayı çözerler. Sloganları, "İmkansızı gerçeğe dönüştürmek Yukan Club'ı anlatır"dır. Ancak özellikle müdür yardımcıları başta olmak üzere onları durdurmak isteyen çok kişi vardır. Müdür yardımcıları kulüpteki herkesi atmak için her fırsatta bahane yaratmaya çalışır ama öğrenciler her seferinde kurtulurlar. Akanishi Jin'in ilk gerçek başrol oynadığı drama olan Yukan Club, aynı isimli manganın TV uyarlaması. Tema müziği KAT-TUN tarafından yapılmış, Keep the Faith isimli şarkı kullanılıyor. Ayrıca her bölümde birbirinden mükemmel konuk oyuncular getiriyor, örneğin bir bölümde Prens rolünde Mike He Jun Xiang rol almıştır.

Oyuncular ve Rolleri:
# Akanishi Jin as Shochikubai Miroku
# Yokoyama Yu as Kikumasamune Seishiro
# Taguchi Junnosuke as Bido Granmarie
# Minami as Kenbishi Yuri
# Kashii Yu as Hakushika Noriko
# Suzuki Emi as Kizakura Karen
# Kaga Takeshi as Shochikubai Tokimune
# Kataoka Tsurutaro as Kenbishi Mansaku
# Kato Kazuko as Kenbishi Yuriko
# Shirakawa Yumi as the School Director
# Hasegawa Hatsunori as Principal Kurata
# Hankai Kazuaki as Head Teacher Murakami

Buradan altyazılı bölümlerin torrent linklerine ulaşabilirsiniz.

Kimi wa Petto

Iwaya Sumire, başkalarının önünde ağlamaktansa ölmeyi tercih edecek bir kadındır. Yıllar önce, ailesi kavga ettiklerinde sığındığı tek kişi olan köpeği Momo da ölünce, kendini çok yalnız hissetmeye başlar. Sevdiği adamdan çok kötü bir biçimde ayrılmıştır, iki buçuk yıllık bir ilişki, sevgilisinin onu aldattığı kadının hamile kalmasıyla sona erer. Günlerdir uyuyamayan Iwaya, bir de iş yerinde patronu tarafından ufak bir tacize maruz kalır ve hepsini kaldıramaz, patronunun ağzına yumruğu indirir. Patronun dişi kırılmıştır, Iwaya'yı şu anda olduğu departmandan alır ve önemsiz bir departmana gönderir. O günün akşamı eve dönerken Iwaya, kapısında bir kutu bulur. Kutunun içini açtığında ise, her tarafı yara bere içinde olan genç bir erkek görür, onu kutuyla evine taşır, yemek verir, üstünü örter. Garip bir biçimde bu erkek ona köpeği Momo'yu hatırlatmıştır.
Ertesi gün, işten döndüğünde, çocuğu evde uyanmış televizyon izlerken bulur. Çocuğun ona anlattığına göre, kalıcak bir yeri yoktur ve otele yerleşmiştir. Ancak oteldekiler parasının olmadığını öğrendiklerinde onu öldüresiye dövmeye başlamış ve o da saklanmak için o kutuya girmiştir. Hikayeyi dinledikten sonra Iwaya ona gitmesini söyler. Ancak erkeğin gidecek hiçbir yeri yoktur, bu yüzden Iwaya'ya kalmak için yalvarmaya başlar. Ancak Iwaya hiçbir şartı kabul etmez. En sonunda oğlana kabul etmeyeceğini düşünerek "köpeğim olmanı istiyorum" der ancak oğlan kabul eder. Iwaya şok içindedir ama istemediğini de söyleyememektedir, çünkü şu anda bir ev hayvanından çok hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Oğlana Momo adını verir.
Momo, aslında bir dansçıdır. Ailesi sürekli kendisi için kavga ettiğinden evi terketmiş ve Almanya'daki dans okuluna kabul edilene kadar kalacak bir yer aramaktadır. Iwaya'nın evinde birkaç aylığına kalmaya karar vermiştir, ancak elbette bunu ona söylemez. Normal hayatta, Iwayanın yanındayken olduğundan çok farklı birisidir. Ancak sonradan farkedecektir ki, sevdiği kişiliği Iwaya'nın yanında olduğu kişidir.
Bir gün Iwaya, işine giderken asansörde biriyle karşılaşır. Bu, yıllardır görmediği Hasumi Shigehito'dur. Üniverstede aşık olduğu erkek, şimdi karşısındadır. Olaylar bununla da sınırlı kalmaz. Hasumi Iwaya'ya çıkma teklifi eder. Böylece ciddi bir ilişkiye başlarlar ancak problemler vardır. Iwaya Hasumi'nin yanında gerçek kişiliğini gösterememektedir ve çalıştığı departmandan bir kadın Hasumi'yi onun elinden almak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Zamanla Momo da, Iwaya da gerçek kişiliklerini ancak birbirlerinin yanında gösterebildiklerini anlayacaklardır. Herşeyden öte, sonuçta Iwaya sadece Momo'nun önünde ağlayabilmektedir.


Karakterler:
Iwaya Sumire - Koyuki
Kimi wa Petto Patronuna vurduğu için rütbesi düşürülen bir gazetecidir. İnsanlara kendisini güçlü bir kadın olarak göstermek ister. Bu yüzden çoğu zaman neredeyse kimseye kendini açmaz. İnsanların önünde ağlamak yerine ölmeyi tercih eden bir insandır. Ancak Momo'nun yanında kendisi olabilmektedir, doğal olarak ağlayabilmektedir. Kendini gerçekten birtek onun yanında rahat hisseder. Hasumi ile ciddi bir ilişki sürdürmektedir.

Momo - Matsumoto Jun
 Aslında bir dansçıdır. Almanya'daki dans okuluna gidebilecek seviyededir. Ancak oraya gidene kadar kalacak bir yere ihtiyacı vardır. Iwaya'yla yaptıkları bir anlaşma sonucu, onun köpeği olur ve orada kalma hakkı edinir. Yemeğini, yatağını, hatta banyosunu bile Iwaya'ya yaptırır. Ev hayvanı olmaktan, Iwaya'yla beraber olmaktan çok hoşlanmaktadır. Sonradan da farkedeceği üzere bu his aslında aşktır.

Hasumi Shigehito - Seiichi Tanabe
 Iwaya'nın üniversiteden arkadaşıdır. Üniversteden beri ona aşıktır ve yeni çalıştığı yerde onunla karşılaşır karşılaşmaz artık vakit kaybetmek istemediğini düşünerek çıkma teklif eder. Bu şekilde ciddi bir ilişkiye giderler, Hasumi Iwaya'yla evlenmek istemektedir ama Momo'nun gerçekten bir köpek olduğunu zanneder. Iwaya'nın onun yanında rahat olmadığının farkındadır ve ona gerçek kişiliğini göstermesi için elinden geleni yapar.



Asano Satoshi - Nagatsuka Kyozo

 Bir çeşit psikologtur. Kendisinin de çok sevdiği bir köpeği vardır -ki o gerçek bir köpektir :P - Iwaya'ya ilişkileri hakkında sürekli tavsiye verir. Çok iyi kalplidir, herzaman Iwaya ve Momo'nun lehine olan tavsiyeler vermektedir. Sekreteri olarak işe aldığı kıza aşıktır ama bunu söyleyememektedir. Iwaya'yla konuşmak istediği zaman köpeğini gönderir, zaten herzaman köpeğini kucağında tutar.

Fukushima Shiori - Sakai Wakana
 Bir servet avcısıdır. Hasumi'yi Iwaya'nın elinden almak istemektedir. Bunun için uzman olduğu dalda her türlü yolu dener, ancak başarılı olmakta zorlanmaktadır. Iwaya'nın tüm sırlarını bir şekilde öğrenmiş ve kullanmak için doğru zamanları kollamaktadır. Zaman geçtikçe, Hasumi'yi aslında sadece istemediğini, ona aşık olduğunu da fark edecektir.





Kesinlikle mükemmel bir drama. Hem çok eğlenceli, hem çok sevimli, hem de bir çok yerinde baya hüzünlüydü. Özellikle Matsumoto Jun'u bale yaparken izlediğinizde ağzınız açık kalacak, mükemmel dansediyor *.* Momo olduğunda da öyle sevimli bir şey oluyor ki, Welcome Homeeee, Sumire-Chaan! diye bağırdığında siz seviniyorsunuz, ben yanaklarını sıkmak için ekrana atlamamak için zor tuttum kendimi xD


Nobuta wo Produce


Shuji Kiritani(Kamenashi Kazuya), okulun en popüler çocuklarından biridir. Ancak popülerliği bir görev olarak algılar, okuldaki bütün öğrenciler ona küçük çocuklar gibi gelmektedir. Yaptığı herşey, hatta sevgilisine olan davranışları bile sadece göstermeliktir. Ancak sözünün eri ve zeki biridir. Hergün okula giderken bir ağaca dokunup rahatladığını hisseder. Ancak bir gün, ağaca dokunmak için inşaat bariyerini aştıktan sonra ağacın taşındığını görür. Orada garip bir kızla karşılaşır. Kız aşırı derecede bakımsız, hatta adeta korkunçtur. Yüzünü garip bir şekle sokar, o güldüğünü zanneder ancak Shuji korkup kaçmıştır.
Ertesi gün, okula nakil bir öğrenci geleceği duyurulur. Bu öğrenci bir kızdır, şimdiden tüm okula mükemmel bir güzelliği olduğu dedikodusu yayılmıştır. Ancak sınıfa giren kız, Nobuka Kotoni(Horikita Maki), bakımsız, kendine güvensiz ve sessiz bir kızdır. Shujiyi şaşırtansa, bu kız geçen gün karşılaştığı kızdır! Sınıftaki herkes onu ezse de, Akira Kusano(Yamashita Tomohisa) onu sevmiştir. Gerçi onun da okulda pek popüler olduğu söylenemez, hatta çoğu kişi tarafından rahatsız edici bulunmaktadır ancak kendine olan güveni yerindedir ve halinden memnundur. Nobuko'yu birkaç kez dövülmekten kurtarmıştır. Shuji de aynı şekilde Nobuko'ya bu şekilde davranılmasına üzülmektedir. Ancak bu saatten sonra Nobuko'nun diğerleri tarafından kabul görülmesi ve sevilmesi çok zordur. Ancak popüler olmanın tüm inceliklerini bilen Shuji, eğer isterse Nobuko'yu tüm bunlardan kurtarabileceğini söyler. Ona yardımcı olmak isteyen Akira, tüm maddi ve manevi desteği karşılayacağını söyler, Nobuko da hayatı boyunca ezilerek yaşamak istememektedir. Hep beraber Nobuko'yu popülerleştirme operasyonuna başlarlar, gizli isimleriyse Nobuto wo Produce'dur. Nobuka'nın Nobuta adını beğenmesinin sebebi japoncada buta'nın domuz anlamına gelmesidir. Nobuko'nun değiştirilme süresinde Akira ya da Shuji'ye asla karşı gelmemesi gerekmektedir.
Hep beraber çatı katında eğlenen bu üç kişi, birbirlerini tanıdıkça daha çok sevecektir. Shuji gerçek arkadaşlığın, Akira aşkın, Nobukoysa güvenin anlamını öğrenecek ve birbirlerine çok daha fazla bağlanacaklardır...

Hayatımda izlediğim en güzel dramalardan biriydi Nobuta wo Produce... Arkadaşlığı daha iyi işleyebilmiş bir dramaya da rastlamadım henüz, çoğu bölümü gözlerim dolarak izledim, özellikle Yamapi'nin oyunculuğu nedir öyle, bir insan bakıp yardımcı oyuncu olduğunu anlayamaz yani. O kadar dolu bir dramaydı ki, yerine göre güldüren, yerine göre düşündüren, yerine göre dehşete düşüren, yerine göre ağlatan.. Uzun bir süre daha bunun gibi bir yapım gelir mi bilemiyorum.. Son sözümse, Nobuta Power Chunyuu..! :P

Nobuta wo Produce 1-10 + Promo + Special Torrent

Death Note Serisi



The Death Note:

Light Yagami, keskin zekalı dünyadaki suç ve bozulmalara kızan bir üniversite öğrencisidir.Yaşamı, birgün yerde esrarengiz bir defter "Death Note"u bulduğu zaman değişir.Kitabın içinde "Death Note"un nasıl kullanılacağı yazmaktadır,kurallar ve ayrıntılar vardır.Buna göre; eğer bir insanın ismi bu deftere yazılırsa bu insan ölcektir tabi suretini görme şartıda vardır.Aynı ismi taşıyanlar ise bundan etkilenmeyecektir.Ölüm işleminin gerçekleşmesi için kişinin adını yazdıktan 40 saniye sonra kişinin nasıl öleceği yazılırsa o kişi öyle ölecektir.Eğer bir neden belirtilmesse kişi, sadece kalp krizinden ölecektir.Light, elinde tutmuş olduğu gücü farkedince dünyayı değiştirmeyi kararlaştırır.Böylece 5 gün içinde 10 kadar kendine göre kötü olan adamları öldürür ve dünyayı daha iyi yapmayı hedefler.Light'a Polis tarafından Kira lakabı takılmış, L adlı gizli bir dedektif ise peşine düşmüştür.L ve Light arasındaki yarışta böylece başlamıştır.

The Last Name:(Sitede burada last note yazıyor, düzeltsen süper olurdu)
Sevgilisini ölüren Light, Kira'ya nefret beslediği ve onu yakalamak için herşeyini vereceğini ileri sürerek araştırma grubuna katırlır. Ne var ki L ve Light arasında ki savaş hala devam etmektedir.L, Light Yagami hakkında hala şüphelidir ve diğer bir taraftan Light Yagami shinigami gözlerine ve Death Note'a sahip olan bir kızla tanışır. Kızın adı Misa'dır ve Light'a aşıktır. Şimdi iki tane Kira vardır.L, Kira'yı bulmayı başaracak mıdır? Son isim kim olacaktır? Yoksa Light, idda ettiği gibi ''Yeni Dünya''nın Tanrısı mı olacaktır?

L: Change The World:
Bağımsız bir hikaye işlemesine rağmen Death Note serisine bağlı olan 3. filmdir. L'nin deftere ismini yazdıktan sonraki 28 gününü anlatır. Hikayenin geçtiği zamanda L, bütün bir Tahi köyünü ve arkadaşı F'yi ele geçiren ölümcül bir virüsten dünyayı kurtarması için atanmıştı. Düşmanları, K ve bu ölümcül virüs ile dünyayı gereksiz nüfus pisliğinden 'temizlemeyi' amaçlayan çarpık bir çevre grubudur. Yandaşları ise, 2 genç çocuktur. Birisi Thai köyündeki virüsün etkisinden kurtulan tek kişi olan ve ingilizce konuşan çocuk, diğeri virüsün panzehirini üreten profesörün daha okul çağındaki kızıdır. FBI'daki ortakları ise Watari ve Sugura'dır.

Oyuncular
Light Yagami: Tatsuya Fujiwara
L: Ken'ichi Matsuyama
Ryuk (seslendirme): Shido Nakamura
Soichiro Yagami: Takeshi Kaga
Misa: Erika Toda
Raye Penber: Shigeki Hosokawa
Naomi Misora: Asaka Seto
Shiori (Orjinal Karakter): Yuu Kashii
Rem (Seslendirme): Peter (actor)
Sayu Yagami: Hikari Mitsushima
Sachiko Yagami: Michiko Godai
Watari: Shunji Fujimura
Matsuda: Souta Aoyama
Aizawa: Shin Shimizu
Ukita: Tatsuhito Okuda
Mogi: Ikuji Nakamura


Download:
1. Film
Part 1 / Mirror
Part 2 / Mirror
Part 3 / Mirror
Part 4 / Mirror
Part 5 / Mirror
Part 6 / Mirror
Part 7 / Mirror


2. Film
Part 1 / Mirror
Part 2 / Mirror
Part 3 / Mirror
Part 4 / Mirror
Part 5 / Mirror
Part 6 / Mirror
Part 7 / Mirror
Subtitles


3. Film
SUB
http://rapidshare.com/files/126198710/LCTWSUB.rar

CD 1:
http://rapidshare.com/files/126196598/LCTW01.rar.001
http://rapidshare.com/files/126196607/LCTW01.rar.002
http://rapidshare.com/files/126196622/LCTW01.rar.003
http://rapidshare.com/files/126196719/LCTW01.rar.004
http://rapidshare.com/files/126196683/LCTW01.rar.005
http://rapidshare.com/files/126196682/LCTW01.rar.006
http://rapidshare.com/files/126196727/LCTW01.rar.007
http://rapidshare.com/files/126196498/LCTW01.rar.008


CD 2:
http://rapidshare.com/files/126196726/LCTW02.rar.001
http://rapidshare.com/files/126196715/LCTW02.rar.002
http://rapidshare.com/files/126196642/LCTW02.rar.003
http://rapidshare.com/files/126196732/LCTW02.rar.004
http://rapidshare.com/files/126196693/LCTW02.rar.005
http://rapidshare.com/files/126196689/LCTW02.rar.006
http://rapidshare.com/files/126196691/LCTW02.rar.007
http://rapidshare.com/files/126196544/LCTW02.rar.008

Gokusen


Bir yakuza ailesinin 4. jenarasyonundan olan Yamaguchi Kumiko'nun çocukluğundan beri tek bir hayali vardır: iyi bir öğretmen olmak. Bu konuda ailesi öldükten sonra onu yanına alan büyük babası ona her zaman destek olmuştur. Hayatında bir kez bile yakuzalığı devralmasını ondan istememiş, bu şekilde Yamaguchi hayallerinin peşinden koşabilmiştir.

Öğrenimini tamamladıktan sonra atandığı okulda sınıf öğretmenliği yapacağı sınıfı heyecanla bekleyen Yamakuchi'ye okulun en yaramaz, en söz dinlemez sınıfı olan 3-D denk gelmiştir. Ne kadar denese de öğrencileriyle bir türlü iletişim kuramayan Yamaguchi(ki öğrencileri ona Yankumi ismini vermiştir), sınıfı için herşeyi yapmaya hazırdır. Öğrenciler başta onu anlamasalar, güvenmeseler de zamanla Yankumi'nin onlara olan güveni, her konuda onların arkasında olması sınıfın ona güvenmesini sağlamıştır. Drama, her sezon başka bir sınıfa öğretmenlik yapan Yankumi ve sınıfının başından geçenleri anlatır. Değişmeyen tek karakterler Yankumi, ailesi ve Okul Müdürüdür.
İlk sezonda sınıfın lideri, asla öğretmenlere güvenmeyen Sawada Shin(Matsumoto Jun <3), style="font-weight: bold;">Download

Gokusen Season 1 (12/12)
BT LINKS: [ 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - 11 - 12 - OST ]

Gokusen Season 2 (10/10)
BT LINKS: [ 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - OST ]

Zettai Kareshi



Izawa Riiko, ideal erkek arkadaşını arayan sevimli bir kadındır. Birgün barda bir adamla tanışır, adam ona; "hayatını değiştirecek bir erkek arkadaşla tanışmak ister misin?" diye sorar. Kafası karışan Riiko, adamla beraber istenilen yere gider. Orada kendisine ideal erkek arkadaşın kişiliğiyle ilgili birkaç soru sorulur, görünüşüne karar vermesi istenilir. Ne olduğunu anlamayan Riiko aceleyle sorulara cevap verir ve gider.
Bir kaç gün sonra evine bir paket gelir. Paketi açan Riiko, içinde çıplak bir erkeğin uyuduğunu görür, yanındaysa bir kullanım talimatı vardır. Onu şirketten anlayıp durumu anlatırlar, gördüğü erkek, aslında Riiko'nun ideal erkek arkadaşı olması için programlanmış bir robottur! Önceleri onu evinde tutmak istemeyen Riiko, onu göndermek için her yolu dener, ama zaman geçtikçe, aslında onu göndermek istemediğini fark eder.
Bunlarla beraber, iyi bir aşçı olan Riiko, o sıralar hoşlandığı erkeğe Cream Puff yapmıştır. Birkaç talihsizlik sonucu yaptıkları hoşlandığı erkek tarafından yenilmez, üstelik rencide edilir, Riiko da yiyecekleri almayı unutur. Ancak o sırada oradan geçen bölüm şefi Soshi, cream puffların tadına bakar ve büyük babasının küçük dükkanında yaptıklarını hatırlar. Onu biraz geçmişe götüren bu pufflardan daha fazla yemek isteyen Sohsi, Riikodan rica eder. Başlarda bölüm şefi için böyle bir şey yapmak istemeyen Riiko, şefin gerçek duygularını bir kazayla öğrenince ona yardım etmeye karar verir.
Ancak bu durum, evinde zoraki tuttuğu ve Night ismini verdiği "ideal erkek arkadaş"ını biraz kıskandıracaktır... Ne var ki bu boşuna bir kıskanma olmayacaktır çünkü Riiko gerçekten de Soshi'den hoşlanmaya başlamıştır..

Karakterler
# Hayami Mokomichi as Tenjo Night

Shirasagi Yuki tarafından, kadınları mutlu edecek bir erkek arkadaş olması için yaratılmış bir projenin deneme robotudur. Riiko'yu mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapar, ne var ki bir robottur ve Riiko gerçek bir ilişki istemektedir. Onu Asamoto Soshi'den biraz kıskanır ve 7/24 onunla beraber olabilmek için Riiko'nun şirketinde temizlik görevlisi olarak işe başlar.

# Mizushima Hiro as Asamoto Soshi

Riiko'nun çalıştığı tatlı şirketinin bölüm şefidir. Abisiyle şirket hakkında sürekli problemler ve karşıt düşünceler yaşamaktadırlar. Bir gün Riiko'nun cream puff'ından yer ve bu onu eski günlere götürür. Büyük Babasının ilk açtığı küçük bir dükkanda yaptığı cream puffları yediği günleri hatırlar. Büyük babasının ona, "içine senin gülümsemeni koydum" demesini hatırlar ve cream puffların tadının gülümsemeye benzediğini söyler. Bundan sonra, herkesin bu gülümsemenin tadına bakmasını istemektedir ve cream puffları satmak için elinden geleni yapar. Ne var ki, süslü püslü şeylerle ilgilenen müşteriler tarafından cream pufflar pek rabet görmez. Ancak Asamo Soshi'nin, Riiko'nun da yardımıyla vazgeçmeye niyeti yoktur.

# Aibu Saki as Izawa Riiko

Izawa Riiko, ideal erkek arkadaşını bulmak isterken yanlışlıkla bir robot alan genç bir kadındır. Bu robotu ne kadar vermek istese de, bir türlü ondan kopamaz, sonuçta bu robot onu kırmamak için her şeyi yapmıştır. Bir gün bölüm şefi Soshi için cream pufllar yapan Riiko, aslında onun tahmin ettiği gibi biri olmadığını farkeder, bölüm şefi aslında kırılgan, kibar ve duygusal biridir. Zamanla ondan hoşlanmaya başlar ama Night ismini verdiği robotundan da ayrılamamaktadır...

# Sasai Eisuke as Shirasagi Yuki

Night'ı icad eden şirkette çalışan bir adamdır. Night'ın Riikoyla olan yaşamını gözlemek ve projenin başarılı olup olmadığını gözlemlemekle görevlidir, ancak Night kendi icadı olduğu için kötü bir şey olduğunda hemen vazgeçmez ve düzeltmek için büyük çabalar harcar.

# Ueno Natsuhi as Ito Mika

Riiko'nun en iyi arkadaşı olan Mika, biraz ikiyüzlü bir kadındır. Night'a olan ilgisi yüzünden Riiko'ya defalarca kazık atmıştır.



Bölümler
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Innocent Love


Akiyama Kanon(Horikita Maki)'un ailesi, 7 yıl önce evleri kundaklanarak öldürülmüştür. Daha da kötüsü, abisi Yoji (Fukushi Seiji) cinayet zanlısı olarak tutuklanır. Bir katilin kardeşi olduğundan, yaşadığı şehirde dışlanır, kime onunla arkadaşlık etmez, kimse ona iş vermek istemez. Kanon'un hergünü bir öncekinden daha zor geçmektedir. Ancak o abisinin masumluğuna bütün kalbiyle inanmaktadır. Abisinin kendisiyle konuşması üzerine bu şartlar altında daha fazla yaşayamayacağına karar verir, burada onun çin bir gelecek yoktur. Tokyo'ya taşınır. Orada bir ev temizleme işi bulur. Çalıştığı evde, kaderindeki erkekle, Nagasaki Junya(Kitagawa Yujin)'le karşılaşır. Junya iyi bir müzisyendir. Kilisenin çocuk korosunun liderliğini üstlenmiştir. Dışarıdan neşeli ve umursamaz biri gibi görünse de, içinde yalnız ve acı çeken biridir. Sakurai Mitsukiyse Junya'nın çocukluk arkadaşıdır. Dışarıdan bakan herkes onların çok iyi arkadaş olduğunu söyleyebilir, ancak Mitsuki aslında Junya'ya küçüklüğünden beri aşıktır. Ne yazık ki istediğini alamamıştır, çünkü Junya'nın bir nişanlısı vardır. Segawa Kiyoka, sevdiği erkeği kaybetmemek için elinden geleni ardına koymayacak bir kadındır.

Fuji TV'nin yeni sezonunun en iddalı yapımlarından biri olan Innocent Love, 20 ekimden itibaren herpazartesi saat 9'da yayınlanacak. Buradan yeni çıkan bölümleri takip edebilirsiniz. Drama yayınlanmaya başladığında bu yazıyı da düzenleyeceğim =) Horikita Maki ismini görünce insanı direk bir merak kaplıyor.. :P Yapımcıların modern sindrella hikayesi diye adlandırdıkları dramada Maki'ye genç ve popüler aktörlerden birinin değil de 31 yaşındaki Kitagawa Yujin'in eşlik etmesi de iddalılık oranını arttırıyor gibi. Sezonun merakla beklenen dramalarının başlarında =)