Hanazakari no Kimitachi e


Bir okul, öğrencilerini yeteneklerine, başarılarına, zeka oranlarına ya da paralarına göre değil, görünüşlerine göre seçiyor. Çevrede "Yakışıklılar Lisesi/Yakışıklılar Cenneti" diye anılan bu erkek okuluna Amerika'dan yeni bir öğrenci katılıyor, Ashiya Mizuki.
Ashiya Mizuki aslında bir kız. Ancak yıllar önce yüksek atlama şampiyonu Sano tarafından birkaç serserilerin elinden kurtarılıyor, ancak serseriler Sano'yu ayağından yaralıyor ve Sano üzerindeki baskıları da düşünerek atlamayı bırakıyor. Bunu tamamen kendi hatası olarak gören Ashiya, onun gülümsemesini elinden aldığını düşünüyor ve onu tekrar atlamaya ikna etmek için onunla aynı okula gitmesi gerektiğini düşünüyor. Ne var ki bu bir erkek okulu ve etraf yakışıklılarla dolu...
Başlarda sınıfa yeni geldiği için baya bir alay edilen Ashiya, arkadaşlarına samimiyetini ispatladıktan sonra onlar tarafından çok sevilen biri haline dönüşüyor. Hatta gariptir ki, bazıları tarafından gereğinden fazla seviliyor.. Sınıf arkadaşı Nakatsu, Ashiya'yı diğerlerine karşı herzaman savunan ve onun yanında olan biri oluyor, bunu dostlukları adına yaptığını düşünse de zamanla ondan hoşlandığını farkediyor, ama Ashiya'yı bir erkek sandığı için kabullenmek istemiyor.
Bu sırada Ashiya'nın sırrı okulun doktoru tarafından farkediliyor. Daha ilk bakışta onun bir kız olduğunu anladığını söyleyen doktor, hikayesini dinledikten sonra Ashiya'ya yardımcı olmaya karar veriyor.


Karakterler
Ashiya Mizuki
Sano'yu tekrar atlamaya ikna etmek için Amerika'dan Japonyaya gelmiştir. Aslında bir kızdır ama erkek kılığına girip İkemen Paradis'e kaydolmuştur. En iyi arkadaşı Nakatsu'dur.

Sano Izumi
Eski liseler arası yüksek atlama şampiyonudur. Amerikadaki çalışma kampında bir kızı kurtarırken yaralanmış ve yüksek atlamayı bırakmıştır. Ta ki Ashiya gelene kadar...

Nakatsu Shuichi
İkemen Paradise'in en matrak ama bir o kadar da iyi kalpli öğrencisidir.Ashiya'dan hoşlanmaktadır ama erkek olduğunu sandığı için bunu kabullenememektedir. Her zaman onun arkasını kollar, futbolda çok iyidir. Hayali bir gün iyi bir futbolcu olmaktır.

Umeda Hokuto
Okulun doktorudur. Ashiya'nın kız olduğunu bilen tek kişidir, ancak amacını öğrenince ona yardım etmeye karar verir. Çok sinirli, asabi olmasına rağmen altın kalpli bir insandır. Eşcinseldir ama eski bir eşi vardır. Minami'nin amcasıdır.

Nanba Minami
2. Yurdun başkanıdır. Kızları tavlamak konusunda doğuştan bir yeteneği vardır, okuldaki kimse bu konuda onunla boy ölçüşemez. Geçmişte kendisine özel öğretmenlik yapan bir kadına aşık olmuştur, ancak acı bir şekilde sonlanmıştır. Kendileri herşeyiyle rei'nindir sulanmayınız. 0.o

Tennouji Megumi
1. yurt başkanıdır. Blossoms lisesinden bir sevgilisi vardır, yurttaki öğrenciler bunu hiç çekemez. Dövüş sanatlarında uzmandır ve yurttakilere baya çektirir.

Himejima Masao
3. Yurdun başkanıdır. Blossoms'dan Hibari'den hoşlanmaktadır. Büyü yapmaya alışkın olduğundan neredeyse her bölümde lanetlenmesi, içine ruh, cin, şeytan, artık etrafta ne varsa ondan girmesi muhtemeldir.

Kagurazaka Makoto
Kendileri İkemen Paradise'de okumamaktadır. Sano'nun yüksek atlama konusundaki tek gerçek rakibidir. Aslında tamamen ona karşıymış gibi görünse de iyi bir kalbi vardır, Sano'nun tekrar atlaması için elinden geleni yapar.

Hanayashiki Hibari

Blossoms Lisesindendir. Kendini "Günahkar bir kadın" olarak görmektedir. Sano'dan hoşlanmaktadır. İkemen Paradise'dekilerin rahat etmelerini sağlamak için elinden geleni yapar. Kendisine ait "Hibari 4" isimli bir grubu vardır.

Imaike Komari

Blossoms Lisesinde okumaktadır. Hibari 4'da en hor görülen üye olmasına rağmen çoğu erkek ondan hoşlanmaktadır. Ancak o Nakatsu'dan hoşlanır. Çok iyi, sevimli bir kızdır.

Taiki Kayashima

Takumi'nin oda arkadaşıdır. İnsanların duygularını, kişiliklerini, amaçlarını vb. auralarından okuyabilmektedir. Hayaletleri görebilme ve onlarla konuşabilme yeteneğine sahiptir. Az konuşur, öz konuşur.

Senri Nakao

2. Yurdun başkanı Nanba'ya aşıktır. Okulun idolüdür diyebiliriz. Başkarda Ashiya'dan çok sevimli olduğu için hoşlanmamıştır. Ancak sonradan o da Ashiya'nın samimiyetini farkedecektir.

Kyogo Sekime

Genellikle adı kimse tarafından doğru hatırlanmaz. Ashiya'nın okulda arkadaş olduğu ilk kişidir. Blossoms'dan Juri'den hoşlanmaktadır, onun kalbini kazanabilmek için Gundam Cosplay'i yapıyor.

Yurtlar Hakkında kısa bilgi
Ikemen Paradise'de toplam üç adet yurt vardır. Bu yurtlar, müdüre tarafından sürekli yapılan ve güzel ödüllerle karşılığı verilen yarışmalarda sürekli birbirleriyle yarışırlar, bu yüzden özellikle yurt başkanları birbirlerinden nefret ederler. Öğrenciler bu yurtlardan istediklerini seçme hakkına sahiptir.
Birinci yurt, Tennoji Megumi yönetimindedir. Dövüş sanatları üzerinde yoğunlaşmışlardır. Sürekli antrenman yaparlar, her konuda kazanmanın bilek gücüne bağlı olduğuna inanırlar. Okulun en disiplinli yurdudur, başkanlarından hepsi nefret etse de kimse ona karşı gelemez.
İkinci yurt Nanba Minami başkanlığındadır. Spor üzerine yoğunlaşmıştır. Okulun en az disiplinle yönetilen yurdudur, bizimkiler de bu yurtta kalmaktadırlar, dolayısıyla dizi boyunca en çok içli dışlı olduğumuz yurt da denilebilir. Aynı zamanda en geyik yurt da kendileridir, eğlenmeyi gerçek anlamda bilirler ve arkadaş olarak yurttaki herkes birbirleriyle çok yakındır.
Üçüncü yurt Himejima Masao başkanlığındadır. Yurt başkanı kendisine Oscar der, yurt gösteri sanatları üzerinde kendini geliştirmektedir. Asla kötü bir görünümle dışarı çıkmazlar, ortama girişleri her zaman çok görkemlidir.

Sakura Komitesi
Üç yurdun başkanlarının oluşturduğu bir komitedir. Zaten birbirleriyle iyi geçinemeyen yurt başkanları, sadece gerçekten önemli bir durum olduğunda komitede bir araya gelirler. Öğrencilerin ortak sorunlarını çözmek için kurulmuşlardır. Yeri geldiği zaman öğrencilerin refahı adına öğretmenlere ve hatta yetkili kişilere bile karşı gelebilirler. Sakura komitesi müdüreden öğrencilere bir "hazine" niteliğinde verilmiştir. Nitekim öğrenciler de yurt başkanları da bunun imkansız olduğunu düşünmektedir. Ancak sonradan olan bazı önemli olaylar onları bir araya gelmeye zorlamaktadır ve aslında o kadar da kötü bir şey olmadığını fark ederler. Yine de tabii ki sorunlar çözüldüğünde eski hallerine dönerler xD

Oyuncuların Birbirleri Hakkında Yorumları
(1) Horikita Maki için
Shun: Maki inanılmaz bir yaşam sevincine sahip. Onun düşündüklerini de anlayabildiğim için olsa gerek, onunla beraberken kendimi çok rahat hissediyorum
Toma: Kesinlikle çok güçlü bir yapısı var. Ayrıca böyle bir coolluğu var, bazen istemediği şeyleri yaptığında bile mutlu olabildiği için onu baya kıskanıyorum.
Hiro: Çok güvenilir bir kız. Herşeyin altından kendi başına kalkabilecek biri. Bazen kesinlikle söylememesi gereken şeyleri kocaman bir gülümsemeyle söylüyor, ve siz ne olup bildiğini anlamadan affediveriyorsunuz.

(2) Oguri Shun için:
Toma: Özgür adam! Çevresine karşı tavrını gerçekten takdir ediyorum, bazen o kadar ÖZGÜR oluyor ki onu bulmakta zorlanıyoruz! Hahaha.
Maki: Çok kararlı ve alçakgönüllü biri. Bazı şeyleri hiç kafasına takmıyor, ama her zaman kendine bakabilecek kadar sorumluluk sahibi.
Hiro: İnsanlarla çok kolayca arkadaşlık kurabiliyor. Ama tabii hala anlayamadığım bir çok özelliği var...

(3) Ikuta Toma için:
Shun: Çok ciddi ve dikkatli biri. Çevresine karşı her zaman duyarlı ve kibar. Hatta bi çok defa onun bu özellikleri tarafından paçayı bişeylerden yırtmışımdır.
Maki: Çok kibar ve konuşulması kolay biri. A-Tipi insanlarla düşünce tarzlarımız pek uyuşmasa da İkuta'yla çok iyi anlaşabiliyorum.
Hiro: Herzaman herkese karşı çok kibar ve güvenilir birisi. Sayesinde A-Tipi insanların herhangi bir zayıf noktası olmadığını düşünmeye başladım.

(4) Mizushima Hiro için:
Shun: Hala bu adamın nasıl bir kişiliğinin olduğunu anlayamadım ben ya.. Ha ha. herzaman çok kibar ve düşünerek hareket eden biri gibi. Ama tabi işin içine duygularını kattığı zaman nasıl bir insan olduğunu bilemiyorum.
Toma: Tamamiyle anlaşılmaz biri.. Bence o bir uzaylı! Fikirlerini, düşüncelerini falan duyduğum zaman resmen şok oluyorum, A-tipi insanlardan çok farklı düşündüğü için sanırım. Ama zamanla bunun ilginç olduğunu düşünmeye başladım..
Maki: Anlaşılmaz biri.. Bazen kendi söylediği bir şeyi bile o kadar büyütüyor ki her seferinde gerginliği farklı boyutlara ulaşıyor.. Onu gerçekten hiç anlayamıyorum!

Download
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12