Tokyo Tower



Hikaye iki üniverste öğrencisini ve aşk hayatlarını anlatıyor.
İkisi de büyük kadınlardan hoşlanan üniverste öğrencileri Kojima (Okada Junichi) ve Koji (Matsumoto Jun) en iyi arkadaş olmalarına rağmen birbirlerinden tamamen zıt karakterlere sahiptirler. Koji, bir kadınla birlikte olmak için herşeyi yapabilecek ancak istediğini aldıktan sonra soğukkanlılıkla hiçbir şey olmamış gibi davranabilecek biridir. Kojima'ysa arkadaşının tam tersine Shifumi(Hitomi Kuroki)'yle olan hiç bir anlamı olmadan yürüttüğünü söylediği ilişkisini ayakta tutmak için elinden geleni yapmaktadır. Annesinin bir arkadaşıyla beraber olmaktadır ancak arkadaşına amacının farklı olduğunu söylese de evli olan bu kadına aşık olmaktadır. Onu kaybetmemek için elinden geleni yaparken Koji tamamen farklı hedefler peşindedir.

Annesinin arkadaşına delicesine aşık olan Kojima, her ne kadar onu boğmak istemese de mutlu etmek için elinden geleni yapmaktadır. Kocasıyla rahat bir yaşamı olduğunun farkındadır ancak onu kimseyle paylaşmak istememektedir. Bunu Shifumiyle bu konu hakkında konuştuğu zaman onun da kendisi için aynı şekilde düşündüğünü öğrenir. Ancak yapabilecekleri ne vardır, ilişkilerini nasıl ayakta tutacaklardır?

Koji ise, otoparkta tanıştığı bir kadınla ilişkiye başlar. Kadın evlidir, ancak kocasından da, annesinden de nefret etmektedir, hergün onlarla aynı evi paylaşıyor olmak kadını deli etmektedir ve kaçış yolunu Koji'de bulur. Ancak kadın durmasını istediğinde Koji durmayacaktır. Bunun üzerine ona iyice bağlanan kadın, bu sefer Koji'nin durma isteğini umursamaz. Yıpranmış, kalbi kırık bir ev kadınından beklenmedik derecede güçlü olan bir kadındır. Bu kadınla ilişkisi sürerken, Koji geçmişte annesiyle beraber olduğu bir lise arkadaşına rastlar. Kızın hayatı onun yüzünden adeta mahvolmuştur. Ancak buna rağmen Koji'den nefret etmemektedir. Ya da etmiyormuş gibi davranmaktadır. Koji ona nasıl davranırsa davransın peşini bırakmaz.

Film boyunca kadın/erkek ilişkilerine değişik bir açıdan bakan yönetmen, aynı zamanda "sevebilen" ve "sevemeyen" erkeklerin nasıl bu hale geldiğini de "kendince" anlatıyor. XD

Uyarı: Matsumoto Jun'u yeteri kadar sevmiyorsanız bu filmi izlememenizi öneririm zira kendisinden nefret edebilirsiniz. Sonuçta pisliğin tekini oynuyor, çıplak olanından bi tane =PPP

Download: Part 1 | Part 2 | İngilizce Altyazı